Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

19. 10. Bystřice pod Hostýnem – Plzeň B 23:23 (14:13)  
V 5. kole první ligy házené jsme přivítali záložní tým Plzně a nečekal nás vůbec lehký zápas. Hosté se brzy ujali vedení, ale naši hráči dokázali ještě do poločasu otočit skóre ve svůj prospěch. Druhý poločas byl ve znamení mírné převahy hostů a z naší strany šlo o festival neproměněných šancí, včetně 7metrových hodů.  Jinak pochvala týmu za bojovnost a kvalitní obranu, kterou řídili hlavně Kopal s Kovaříkem. Nejvíce branek: Zbranek 7, Doležel, Tiller J. a Kovařík po 3.
18. 10. Valašské Meziříčí – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci A 16:12 (8:3)
Přes bojovný výkon našich žáků měli domácí hráči značnou převahu. Za nás byl nejlepším střelcem Vašíček se sedmi brankami
18. 10. Otrokovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci A 13:2 (5:1)
I přes snahu marný boj s vedoucím celkem soutěže.
25. 10. Bohunice – Bystřice pod Hostýnem, muži 26:24 (15:9)
Na palubovce posledního celku jsme nedokázali navázat na plný zisk bodů a prohra o dvě branky velmi mrzí. Domácí v první půlce odskočili o 6 branek a to pro nás nebylo vůbec příjemné. Proto jsme s nástupem do druhé dali všechno do výkonu, abychom tuto ztrátu smazali. Ztrátu jsme dokázali dohnat, ale závěr zápasu jsme bohužel nezvládli. Nejvíce branek: Kovařík a R. Tiller po 4, Kopal 3
2. 11. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci A – Otrokovice 4:19 (1:12)
Velmi těžký zápas našich nadějí s vedoucím celkem soutěže. Herně a fyzicky vyspělá děvčata nám nedala žádnou šanci. Výsledek nemusel být tak krutý, kdyby domácí chlapci dokázali proměnit šest sedmimetrových hodů
2. 11. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Nové Veselí B 22:27 (11:14)
Nevydařený zápas v domácím prostředí, špatná obrana, nepřipravená střelba a řada technických chyb. Hosté byli po celé utkání lepší, rychlejší, s větším přehledem. Velmi dobrý výkon k tomu předvedl hostující brankař. Za nás se jen 10 brankami blýskl Petrovčin.
8. 11. Sokolnice – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 29:47 (14:26)
Odpověď na nevydařený domácí zápas. Střelecký koncert našeho dorostu, zvláště výkon Měchury, který nastřílel 16 branek soupeři a dokonale odčinil svůj výkon z domácího zápasu. Další branky přidal Petrovčin 8, Matyska 7 a Chadim 6.
8. 11. Bystřice pod Hostýnem, muži – Olomouc 34:22 (19:16)
Po 14denní pauze hostili domácí házenkáři poslední celek tabulky. První půle na to ale vůbec nevypadala, nemohli jsme se dostat do tempa, poločas tedy znamenal náskok pouze o 3 branky. Do druhé půle jsme vstoupili s lepší hrou, zlepšila se obrana a rychlé protiútoky. To vše přineslo šestibrankové vedení. Zbytek utkání jsme měli pod kontrolou. Důležité je, že body zůstaly doma. Nejvíce branek: Doležel a Tiller R. po 7 a Salvet 6.
9. 11. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci A – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci B 16:16 (6:6)
Souboj dvou bystřických mužstev byl od začátku do konce naprosto vyrovnaný, což je patrné i z poločasového výsledku. Pěkný bojovný výkon obou ceků. Povzbuzovat přišli v hojném počtu rodiče a rodinní příslušníci, kteří udělali tomuto utkání velice pěknou kulisu. Za tým A nejvíce branek: Strava 7, Vašíček 6. Za tým B nejvíce branek: Matela 5, Popelík 4, Mozola 3.                                                                                                                  
15. 11. Náchod – Bystřice pod Hostýnem, muži 24:28 (9:15)
Velké překvapení se zrodilo na půdě silného Náchoda. Po rozvážném začátku jsme se pomalu dostávali do tempa rychlými protiútoky a kvalitní obranou. Tím se nám podařilo soupeře předstihnout o 4 branky, a do poločasu náskok ještě navýšit na rozdíl 6 branek. Domácí druhý poločas začali velmi aktivně s cílem nepříznivý výsledek otočit, což se jim skoro podařilo. Na to velmi dobře zareagoval trenér Žůrek a vzal si oddechový čas pro tým. Zabralo to a my jsme opět začali postupně navyšovat svůj náskok. Pochvala pro celý tým. Skvěle podržel v brance D. Krupa. Nejvíce branek: Doležel 5, Hub, Hradil, Zbranek a Salvet po 4.  Po tomto utkání jme s 9 body na 4. místě z 12 celků, 3 kola před koncem podzimní soutěže. Pevně věříme, že se ještě můžeme posunout výše.                                                                                     

Naši nemladší se zúčastňují víkendových turnajů a nevedou si vůbec špatně. Pravidelně vozí diplomy a ceny, ať už pro tým nebo pro jednotlivce, tak pevně věříme, že vydrží a my budeme mít nástupce z vlastních řad do vyšších kategorií, což je cílem práce v oddíle. Je potřeba poděkovat za velmi obětavou práci trenérům těch nejmladších. Děti se naučí základům, které si s sebou nesou do dalších let. Velké díky pánům Liškovi a Navrátilovi.

                                                                                                                                                  
Aktuální informace sledujte na vývěsní skřínce oddílu.  

Alice Ottová



Design By Macik