Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Od nové sezony převzal tým mužů nový trenér Vlastimil Chytrý. Ze základní sestavy odešlo sedm hráčů. Mladý trenér se rozhodl vsadit na mládí a přivedl především své svěřence z kroměřížského dorostu. Přišlo tak pět devatenáctiletých hráčů a na doplnění zkušenější záložník Drápal z Kroměříže a 24letý Pumprla z Holešova.

21. 8. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, muži 3:1 (1:0), branka: Beránek.
Po většinu času dominovali domácí, kteří mají zkušenější tým. Zápas se hrál za stálého deště v dopoledním čase. Sestava: Unger – Pálka, Lapčík, Michálek, Zapletal, Ondroušek, Pumprla, Zeťek, Šipka, Beránek, Drápal.

27. 8. Bystřice pod Hostýnem, muži – Chropyně 0:1 (0:0) První půle nabídla z obou stran opatrnou hru. Po přestávce už domácí nastoupili s větší aktivitou a několikrát ohrozili soupeřovu branku. Do vedení se ale v 51. minutě dostali hosté, když využili nedorozumění v obraně domácích a přehodili vyběhnuvšího brankaře. Snaha domácích o vyrovnání nepřinesla do konce zápasu žádné změny.

28. 8. Chvalčov – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost (okresní přebor) 4:6 (3:3), branky: Franěk 2, Maťa, Vyhlídal, Kocman, Červinka.

4. 9. Fryšták – Bystřice pod Hostýnem, muži 0:2 (0:1), branky: Beránek, Šipka.
Citelně oslabený celek domácích se na hřišti trápil, naši hráči si od začátku vytvářeli množství šancí, ale trápili se při jejich zakončení. Podařila se až branka do šatny ve 43. minutě, kdy se trefil Beránek. V druhé půli pak domácí hráli na riziko. Naši hráči využívali otevřenější obrany domácích, a tak se ujala Šipkova hlavička. Získali jsme důležité body na hřišti soupeře.

3. 9. Lužkovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 7:7, branky: A. Maťa 5, Hanslík, Kusín.
3. 9. Lužkovice – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 1:2, branky: J. Maťa 2.

4. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Lutopecny 3:6, branky: Kocman 2, Franěk.

10. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži Bystřice pod Hostýnem – Vsetín 2:1 (1:0), branky: Kušík, Zapletal.
Hned v úvodu zápasu proti silnému soupeři si naši hráči vytvořili dvě brankové šance. Ve 24. minutě se hosté z náhodné akce mohli dostat do vedení, ale z prázdné branky vykopával Pálka. Celý první poločas byli domácí lepší, což potvrdili gólem do šatny ve 45. minutě.  Po samostatné akci ho vstřelil Kušík. Po přestávce měli stále domácí převahu v poli. Po krásné kombinační akci centroval Ondroušek na Zapletala a ten skóroval. Hosté upravili výsledek na 2:1 brankou našeho odchovance Turečka. Při tom už zůstalo. Velmi dobrý výsledek a pochvala za bojovný a obětavý výkon.

17. 9. Vigantice – Bystřice pod Hostýnem, muži 2:2 (2:1), na PK 2:3, branky: Šipka, Zapletal.
Vyrovnaný zápas s mírnou převahou domácích. Vyrovnání našeho týmu přišlo v 94. minutě z kopačky Zapletala. Při pokutových kopech jsme měli více štěstí. Bod pro nás.
Alice Ottová



Design By Macik