Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Pohádkový les v Bílavsku

V sobotu 27. 8. 2016 se v Bílavsku uskutečnil další ročník pohádkového lesa. Počasí bylo slunečné a teplé. Co více si přát.
Pořadatelé připravili celkem deset pohádkových stanovišť. Začínalo se u čarodějnice na kuří nožce, poté děti pokračovaly přes šmoulí vesnici s Gargamelem. Následovali maxipes Fík s Ájou, Shrek s Fionou, pohádka S čerty nejsou žerty, Mach s Šebestovou, malé mořské víly, princezny, Mrazík a Marfuška a nakonec pohádka Ať žijí duchové. Na každém stanovišti plnily děti jednoduchý úkol za sladkou odměnu. Jen v pekle se nic nedělalo, aby nemělo špatnou pověst.
Každé dítě dostalo špekáček k opékání a spoustu sladkostí, a to i v podobě sladkého deště. Jako dar ti byl i sádrový trpaslík. Dále byla připravena velmi bohatá tombola, skákací hrad, jízda na koních, zkrátka spousta zábavy a legrace.
Děkujeme všem, kdo se na akci podíleli, také všem sponzorům, kteří věnovali ceny do tomboly, ale hlavně dětem, které nás přišly podpořit a pobavit se.
Akci pořádal Sportovní spolek pod Chlumem. Už připravujeme další akci s názvem Drakiáda. Více na našich stránkách www.bilavsko.cz .
Veronika Zicháčková



Design By Macik