Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



ZPRÁVIČKY ZE VČELÍNA

Ve Včelíne strašilo


V pátek 12. října uspořádalo SVČ Včelín noc ve znamení strašidel, které se zúčastnilo přes 30 dětí. Pekli jsme  strašidelné prsty, míchali čarodějné lektvary, v maskách jsme tančili kolem ohně a pro ty nejodvážnější byla na závěr připravena stezka odvahy. Všem malým strašidýlkům patří velká pochvala za to, že s námi vydržela až do rána.
Na další setkání se můžete těšit v prosinci.

První keramická dílna

V pátek 19. října se uskutečnila v našem středisku volného času první keramická dílna rodičů s dětmi. Pod odborným vedením zkušených lektorek účastníci vyvalovali hlínu, tvarovali a zdobili, až si nakonec každý vyrobil krásnou keramickou lampičku.

NA MĚSÍC LISTOPAD PŘIPRAVUJEME

Uspávání broučků a tvořivá dílna
Zveme všechny děti a rodiče na Uspávání broučků, které se bude konat ve čtvrtek 8. 11. 2012 v areálu SVČ Včelín.  Sraz všech broučků a berušek na náměstí  v 17 hodin.  Nezapomeňte na masky a lucerničky nebo lampiónky! V zahradě SVČ Včelín bude připraven doprovodný program s „broučičími“ úkoly a teplým čajem. Svého broučka si přineste s sebou. Pokud žádného nemáte, přijďte si ho k nám vyrobit do  TVOŘIVÉ DÍLNIČKY ve středu 7. 11. v 16 hodin.
Součástí  akce Uspávání broučků bude otevření zimního bazárku, který bude probíhat až do 16. 11. 2012 v budově SVČ.

Zábavné odpoledne k 1. výročí otevření areálu SVČ Včelín
 Zveme všechny malé i velké na narozeninové zábavné odpoledne, které se bude konat v neděli  25. 11. 2012  od 15.00 hod. ve společenském sále SD Sušil.  Program byl vytvořen ve spolupráci s Krajskou radou dětí a mládeže Zlínského kraje. 
Více informací naleznete na stránkách  www.svcvcelin.cz.
Těšíme se na vás!

Kolektiv pracovníků SVČ Včelín Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik