Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Už víš, co o prázdninách?

To je otázka, kterou nyní můžeš slyšet stále častěji. Někteří už si dvouměsíční program naplánovali do detailu, ale mnozí svou odpověď a plán ještě nemají. A právě těm předkládá holešovské sdružení Skřítek několik nápadů, jak volný čas naplnit.

Starším (16–18 let) nabízíme kurz 7. LEVEL. Máš možnost strávit týden plný zážitků, poznání, zábavy a adrenalinu. To vše zasazené do překrásné přírody lipnických lomů.Pro toho, kdo touží po dobrodružství a má rád tajemno, je připraven detektivní tábor. Vyraz s námi na 14 dní pod stan, pronikni do tajů Společenstva strážců a pomoz nám vyřešit zapeklitý případ Roxon Ask!


Nebo máš příliš rád pohodlí vlastní postele a nehodláš se ho vzdát? V tomto případě si můžeš vybrat některý z příměstských táborů, ponořit se do příběhů osady Rarotonga či se proletět světem a dostat se až za hranice možností.
Pokud si z naší prázdninové nabídky vybereš, velice nás to potěší a slibujeme, že se budeme snažit o to, abys prožil úžasné a nezapomenutelné léto. Více informací o kurzu a táborech se najdeš na našich webových stránkách www.skritek.org. Těšíme se na tebe!

                                            Skřítek, o. s.



Design By Macik