Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Teplo pro mateřskou školu

Na základě rozhodnutí města a ve smyslu schváleného rozpočtu na rok 2010 město podalo úspěšnou žádost o poskytnutí dotace na akci „Zlepšení tepelných vlastností MŠ Bělidla č. p. 1168, Bystřice pod Hostýnem“. Žádost byla podána v rámci Operačního programu životního prostředí – prioritní osa 3 „Udržitelné využívání zdrojů energie“. Tento projekt řeší výměnu výplní okenních a dveřních otvorů (okna budou plastová a vstupní dveře z hliníkového materiálu) a zateplení fasády polystyrenem, včetně barevného řešení a zateplení střešní konstrukce PUR pěnou. V současné době připravujeme výběrové řízení na zhotovitele stavby, v němž bude obesláno celkem 5 firem  odsouhlasených městskou radou.

 

Zatím vás mohu seznámit pouze s těmito skutečnostmi:
Stavba bude financována prostřednictvím Státního fondu životního prostředí České republiky za předběžnou cenu ve výši 2 934 521 Kč, a to ve skladbě:
- dotace z OPŽP prioritní osa III.                2 126 442 Kč
- dotace z MŽP ČR                                      125 084 Kč
- vlastní zdroje města                                  682 995 Kč
V celkové částce za celou akci jsou zahrnuty také náklady na projektovou dokumentaci, energetický audit a autorský dozor stavby. Ukončení stavby je plánováno v termínu max. do 1. 9. 2010.
                                                                    

Zd. Šrom



Design By Macik