Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená ve výsledcích

21. 2. 2010
Bystřice pod Hostýnem, muži – Juniorka Karviná 34:31 (15:15)

První zápas po zimní přestávce. na domácí palubovce nezačali naši muži dobře. Ve 23. minutě stálo na ukazateli skóre 9:14. Do poločasu se ale podařilo vynaložit úsilí a vyrovnat. V druhé půli postupně přebírali naši hráči iniciativu v obranné fázi, také díky skvělým zásahům brankáře Nezhyby. Z naší strany bojovnost a nasazení. Kdyby nedocházelo ke zbytečným technickým chybám, mohl být rozdíl skóre větší. Přesto body zůstaly doma. Nejvíce branek: Dobeš 12, Vacula 7, Žůrek M. 5.

Bystřice pod Hostýnem, starší dorost – Rožnov 21:32 (9:17), branky: Petrovčín 9,   Růžička 4.

28. 2. 2010
Nové Veselí – Bystřice pod Hostýnem, muži  32:34 (13:19)

Velmi dobré utkání odehráli naši házenkáři na palubovce předposledního celku tabulky. Výborně nám vyšla první polovina zápasu. Soupeř ale do druhé půle vstoupil s odhodláním poprat se o výsledek a kvůli našim častým vyloučením se začal nabraný náskok snižovat. Přesto jsme obstáli a odvezli si domů plný počet bodů. Nejlepší Dobeš – 12 branek, další úspěšní střelci – Žůrek a Zbranek po 7, Juránek 4.

Přerov – Bystřice pod Hostýnem, starší dorost  31:11 (18:5)

Nevydařené utkání odehráli naši dorostenci. Množství technických chyb, které domácí okamžitě trestali. Nezdařila se ani střelba. Branky: Petrovčín 4, Doležel 3.

6. 3. 2010
Kostelec na Hané – Bystřice pod Hostýnem, muži 33:42 (11:23)

Další utkání na půdě soupeře  a vítězství rozdílem třídy. Již v úvodní části jsme se dostali do vedení  a postupně do soupeřovy sítě nastříleli 9 branek. Naše obrana odvedla výbornou práci a stejně tak brankář Mikulenčák. Dařilo se i v útoční fázi a do poločasu už tu byl rozdíl 12brankový. V druhém poločase byly k vidění velmi tvrdé zákroky až na hranici únosnosti ze strany domácích hráčů. Tlaku jsme odolali a příležitost zahrát si dostala i lavička. Trenér Kolář hodnotil tento výkon našeho mužstva jako dosud nejlepší. Nejúspěšnější střelci: Dobeš 12, Zbranek 11, Vacula, Tiller R., Juránek a Žůrek po 4 brankách.

Polanka nad Odrou – Bystřice pod Hostýnem, starší dorost 35:26 (18:14)

K tomuto zápasu odjeli naši dorostenci ve velmi úzké sestavě – celkem 6 hráčů a 1 brankář. Do 20. minuty byl stav vyrovnaný, pak se domácí dostali do vedení o 4 branky, které se ukázaly být klíčovými pro další vývoj zápasu. I v tak malém počtu podali naši dorostenci velmi dobrý výkon. Nevzdali se a dřeli, ale dohnat manko aspoň na zisk bodu už se nepodařilo. Přesto díky za příkladnou bojovnost a nasazení. Branky: Petrovčín 11, Doležel 6, Almaschi 5.

14. 3. 2010
Bystřice pod Hostýnem, muži – Napajedla 34:34 (21:17)

Opět se potvrdila zkušenost, že na jaře se našemu týmu v domácím prostředí moc nedaří. Souboj třetího s předposledním měl být jednoznačnou záležitostí – kdyby se ovšem nejednalo o nevypočitatelné derby. Obě strany bojovaly velmi urputně, až v závěru poločasu jsme si vytvořili 4brankové vedení. Pak jsme ale začali zbytečně ztrácet míč, dávali nepřesné přihrávky a náš náskok začal klesat. Remiza je nakonec asi spravedlivá – vyjadřuje dění na palubovce. Nejvíce branek: Dobeš 9, Kroupa, Žůrek M. 7, Juránek 6.

Bystřice pod Hostýnem, starší dorost – Maloměřice 28:26 (17:12)

Vydařené utkání, ve kterém si hráči vytvořili 5brankové vedení a po celý zápas ho udržovali. Až v závěru hosté snížili, ale drama se nekonalo. Výborně zachytal Cagášek. Branky: Doležel 7, Růžička 6

21. 3. 2010
Praha-Chodov – Bystřice pod Hostýnem, muži 34:32 (17:21)

První poločas se vydařil. Čtyřbrankové vedení dávalo naději na další výhru. Příkladná bojovnost hráčů a ukázková hra – to vše nabídl první poločas. Bohužel se domácí nechtěli tak lehko vzdát. Zlom přišel, když jsme prohráli vlastní přesilovku o dva góly. Přestalo se dařit ve střelbě a kombinační hře. Poprvé v jarních odvetách jsme odešli poraženi. Branky: Žůrek M. 10, Dobeš 9, Tiller R. 6.
             

Alice Ottová



Design By Macik