Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Editorial

Vážení a milí spoluobčané,

rád bych Vás prostřednictvím úvodního slova ve Zpravodaji pozdravil a popřál Vám krásné a klidné vánoční svátky. Nechci zde tentokrát rekapitulovat, co všechno se za uplynulý rok podařilo či nepodařilo. Nechci zde ani slibovat, co bude nového v roce příštím. Cítím, že je stále důležitější žít právě teď a právě tady. A užívat si každý pěkný okamžik.


Dívám se z okna kanceláře, jak si vánoční strom na náměstí prohlížejí maminky s dětmi, pro které jsou Vánoce ještě plné očekávání. Děti z mateřských škol v seřazených houfech se překřikují a ukazují vzhůru na svítící hvězdu. Myslím, že bychom si i my, dospělí, měli zkusit vybavit ten dávno zapomenutý pocit radosti a začít se na Vánoce opravdu těšit. A je jedno, jestli ta naše hvězda přání sedí na špičce vánočního stromu, svítí na obloze nebo je ukrytá v našem srdci. Najděme ji!


Říká se, že na Vánoce vedou všechny cesty domů. Srdečně Vám přeji, abyste ve svých domovech našli lásku, klid a bezpečí. Abyste mohli sváteční čas strávit se svými bližními či přáteli. Pokud to bude tady u nás, v Bystřici pod Hostýnem, budeme moc rádi.

Přeji Vám krásné a klidné Vánoce!
Zdeněk Pánek



Design By Macik