Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

21. 2. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Ostrava 26:22 (13:12)
I přes neúčast našeho nejlepšího střelce Matysky podali naši dorostenci bojovný a obětavý výkon a zaslouženě zvítězili. Začátek sice patřil hostům (4:6), pak ale domácí přidali na důrazu a otočili skóre. Nejlepším střelcem domácích byl s 10 brankami Kaňa. Sestava a branky: Šnajdr D. – Hubík 6, Vičan 6, Cápík 2, Chadim, Šimek po 1 brance Horák, Stejskal, Strava, Šnajdr V., Navrátil.

21. 2. Domácí turnaj minižáků si zahráli 8 mužstev, s toho domácí A a B mužstva. A tým složený z chlapců celý turnaj vyhrál a B tým složený z děvčat skončil poslední, když dva zápasy smolně prohrál. Děvčata ale podala velmi dobrý bojovný výkon.

27. 2. Rožnov – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 25:17 (14:7)
Opět chyběl střelec bystřických Matyska, a proto náš oslabený tým neměl proti druhému celku tabulky šanci na úspěch. Utkání bylo rozhodnuto již v prvním poločase, a tak si domácí v poklidu udržovali náskok až k vítězným bodům.

28. 2. Turnaj minižáků A v Horce na Moravě. Naše děvčata se utkala s celky Nitry, dvěma celky Olomouce a dvěma celky domácích minižáků. Ze šesti zúčastněných celků se děvčata umístila na 2. místě za vítězným celkem Olomouce A. Sestava a branky: Pifková – Žůrková 27, Hoštálková 22, o ostatní branky se podělily: Nesrstová, Mikovová, Pálková a Sanitráková.
 
28. 2. Starý Plzenec – Bystřice pod Hostýnem, muži 20:21 (10:10)
Velmi bojovný a obětavý výkon podali naši hráči v tomto utkání. Začátek vyšel lépe domácím 10:7, ale hosté dokázali vždy držet krok a nepustit soupeře na větší brankový odstup. V druhé půli šli do vedení Bystřičtí, ale zbytečnými technickými chybami dovolili domácím srovnat. V 57. minutě byl stav 20:19, hosté srovnali v 59. minutě. Pak šli domácí znovu do útoku, ale naše obrana skvěle zafungovala. Šest vteřin před koncem utkání si vzal trenér Žůrek oddechový čas a dvě vteřiny před koncem utkání Hradil vstřelil vítězný gól. Výborný Krupa v brance a skvělá obrana – to vše dalo dohromady vítězství na půdě soupeře a 2 body. Sestava a branky: Krupa, Janků – Tiller R. 6, Hub 4, Hradil 4, Gabriž 3, Juránek, Tiller J., Salvet a Kovařík po 1 br., Janovský, Ryška.

Únorový turnaj našich minižáků A dopadl ve Vsetíně velmi dobře, všechny zápasy jsme vyhráli, jen poslední zápas o první místo se Zlínem B jsme prohráli o jednu branku 16:17.  Jinak perfektní výkon našich chlapců. Sestava a branky: Strava – Čechovský 33, Navrátil 32, Bílek 23, Hrabal 17, Gajdoš 13, Bihari 5, Darebník 2, Motyka.
 
6. 3. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Haná 29:29 (14:18)
Velmi cenná výhra nad předním celkem tabulky. V prvním poločase si hosté udržovali 4brankový náskok a nic nenasvědčovalo tomu, že by body zůstaly doma. V druhé půli to ale byl úplně jiný výkon, pokud jde o bojovnost a nasazení, a pomalu se začalo ukrajovat z brankového rozdílu. Štěstí se nakonec přiklonilo k našim hráčům a v posledních vteřinách jsme dali vyrovnávací gól. Plně zasloužená remíza a pochvala za předvedený výkon. Skvělý byl s 10 brankami Kaňa a Vičan s 9 brankami.
 
6. 3. Bystřice pod Hostýnem, muži – Náchod 38:33 (17:12)
Velmi povedené utkání. Velmi dobře od začátku postupovali domácí házenkáři proti 4. týmu tabulky. Vedli od prvního hvizdu až do konce zápasu a zaslouženě zvítězili. I přes absenci tří hráčů hrál domácí celek velmi dobře v obraně a vybudoval si brankový náskok hned v úvodních minutách zápasu. Pochvala od trenéra hráčům na všech postech. Sestava a branky: Krupa, Janků – Hradil 7, Tiller R. 7, Tiller J. 5, Hub 5, Kovařík 5, Janovský 4, Salvet 3, Juránek 1, Zemánek 1, Ryška.

Alice Ottová



Design By Macik