Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Filmový doktor Šafránek v Bystřici

Známý herec Pavel Kříž bude protagonistou již druhé besedy z cyklu Kulturního nadačního fondu Bystřice pod Hostýnem “U vínka s…” Setkání se uskuteční v pátek 13. května 2016 na bystřickém zámku. Naváže na úspěšné podzimní posezení s komičkou Simonou Babčákovou.
„Posezení se Simonou Babčákovou bylo původně naplánováno na hodinu a půl, ale diváci se tak skvěle bavili, že se beseda nakonec protáhla téměř na tři hodiny,” vzpomíná Kateřina Jašková, koordinátorka a moderátorka besedy. Akce měla velký ohlas, což pro organizátory znamenalo určitý závazek do budoucna, ale také motivaci do další práce
Pavel Kříž je jednou z výrazných hereckých osobností české kinematografie. V lednu měl premiéru film Lída Baarová, ve kterém hraje Adolfa Hitlera, v dubnu se představí v šestém, závěrečném díle úspěšné básnické série s názvem Jak básníci čekají na zázrak.
„Protože Pavel Kříž žije v zahraničí a sem přijíždí vždy jen na natáčení, myslím, že beseda bude pro návštěvníky jedinečnou možností, jak se s ním setkat a osobně se zeptat na aktuální filmové zážitky,” vzkazuje Kateřina Jašková.
Vstupenky budou k zakoupení od poloviny dubna v Městském informačním centru Bystřice pod Hostýnem. Rezervovat je můžete ihned na e-mailu: besedysherci@seznam.cz. Počet míst je omezen na 100. Cena: 160 Kč.
-red-



Design By Macik