Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

Dne 28. 8. se uskutečnil 10. ročník memoriálu Ing. Františka Kovaříka za účasti mužstev Litovle, Velké Bystřice, Zlína a domácího celku mužů. Úvodní zápas se Zlínem skončil vítězstvím Zlína nad domácími 28:31 (16:15). Zápas hraný o třetí místo mezi Velkou Bystřicí a domácím celkem skončil vítězstvím Bystřice 30:26 a ve finále se utkaly dle předpokladu celky Litovle a Zlína. Vítězství si odvezli hráči Litovle, před druhým Zlínem, třetí byl celek domácích a poslední skončili hráči Velké Bystřice. Nejlepší brankáři byli dva, a to Janků a Krupa z domácího celku (oba odchytali i utkání Litovle, jejíž tým přijel bez brankáře. Nejlepším střelcem byl s 15 brankami Zbranek, který v současné době hraje za Litovel.

První zápas mladších žáků se odehrál v Luhačovicích, kde naši neměli konkurenci a vyhráli 12:29. Střelecky se dařilo Heryánovi, který dal 11 branek. Další střelci: Hrabal 5, Darebník 3, F. Navrátil 2, Zapletalová 2, Zajda 1, Žůrková 1. Trenéři: Müller, Matela, T. Oškera.

14. 9. Druhé kolo českého poháru Holešov-Přerov – Bystřice pod Hostýnem 28:44 (8:20)
Zápas byl s druholigovým celkem plně v režii hostujícího týmu. Domácí po všech stránkách nestačili, i když hosté nepřijeli v kompletní sestavě, mohli si dovolit během zápasu vyzkoušet různé taktické varianty pro nadcházející sezonu. Všichni, kdo byli na soupisce, se dostali do hry a celý dým si zaslouží pochvalu.
17. 9. Strakonice – Bystřice pod Hostýnem, muži 29:17 (18:7)
Dlouhá cesta a nasazení domácího celku – tak by se ve zkratce dal hodnotit výkon hostujícího celku. Za náš tým se brankově prosadili: Hub a Salvet s 5 brankami, Hradil 4, Juránek, Zeman, Kovařík po1 brance.

18. 9. Turnaje minižáků se zúčastnilo šest družstev. Naši nejmladší vybojovali třetí místo.

Alice Ottová



Design By Macik