Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Projekt vzdělávání zaměstnanců veřejné správy

Od října roku 2009 realizuje město Bystřice pod Hostýnem úspěšně projekt s názvem  „Vzdělávání v eGON centru Bystřice pod Hostýnem“. Tento projekt má za cíl zvýšit efektivitu vzdělávání a odbornou přípravu úředníků správních úřadů a úřadů územních samosprávných celků.  Navazuje na strategický plán rozvoje města B.p.H., strategický cíl D3- Rozvoj veřejné správy.

V rámci projektu jsou zajišťována školení prostřednictvím vlastních školitelů, kteří byli proškoleni Institutem pro místní správu Praha.  Tato školení jsou pro všechny účastníky kurzu bezplatná a využitelná při každodenním plnění pracovních povinností. Zaměstnanci veřejné správy navštěvují prezenční školení a zároveň absolvují  distanční formu e-learningového výukového prostředí LMS ELEV, které připravuje Institut pro místní správu Praha. Školení poskytují určitý návod, jak si  například chránit svá  data, osobní údaje, na jakém principu funguje elektronická komunikace. Návod, jak pracovat s uživatelským prostředím MS EXCEL, PowerPoint. V současné době probíhala školení s názvem „Czech Point – Nové agendy“,  "Administrativní bezpečnost a certifikační politika“,  "MS Word – praktická práce". Od září plánujeme školení na Excel – praktická práce a PowerPoint pro začátečníky.  Ke dni 15. 5. 2012 proběhlo již 66 prezenčních školení a bylo vydáno  449 osvědčení úspěšným absolventům kurzu.

Celkové náklady: 2.034.534,00 Kč
Výše dotace: 1.729.353,90 Kč
Projekt bude ukončen dne 30. 9. 2012
.


Tento projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního  programu  Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Zároveň  je spolufinancován městem Bystřice pod Hostýnem.

                                                                                                       

Mgr. Denisa Hrůzková,  DiS.



Design By Macik