Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



MĚSTO PROTI KRIMINALITĚ

Dne 4. 6. 2010 se na bystřickém náměstí v rámci projektu „Město proti kriminalitě“ uskutečnila akce s názvem „ Den prevence proti kriminalitě“. Dopolední program byl určen pro děti místních základních škol a školek, které se na náměstí sešly i díky krásnému počasí  v hojném počtu. Odpolední program byl určen pro širokou veřejnost.


V rámci programu zveřejnil PhDr. Ing. Petr Krohe ve velké zasedací místnosti radnice výsledky dotazníkového šetření, které mělo zmapovat obavy občanů z kriminality v našem městě a zaznamenat návrhy a náměty pro další práci městského úřadu a městské policie v tomto směru.


Děti a návštěvníci mohli na náměstí vidět praktické ukázky práce složek IZS, zásah hasičů a rychlé záchranné služby při řešení dopravní nehody osobního vozidla, ukázku vojenské a hasičské techniky, ukázku práce policejních psovodů – kynologů, dopravní policii ČR, silniční motocykly dopravní policie, práci policejního technika, vybavení zásahové jednotky, prezentaci odboru ochrany obyvatelstva s tématikou chování obyvatelstva při mimořádných událostech a s tématikou prevence proti požárům.


Program slovem provázel mluvčí HZS Zlínského kraje mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček a velitel Městské policie Bystřice pod Hostýnem str. Radek Sigmund.

Poděkování patří:
Hasičskému záchrannému sboru Zlínského kraje a příslušníkům hasičské posádky B. p. H.
Mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáčkovi
Posádce RZS B. p. H.
Vojenské posádce B. p. H.
Policejním kynologům, dopravní policii, policejnímu technikovi, zásahové jednotce
Obvodnímu oddělení policie ČR
Městské policii B. p. H.
Firmě Josef Petráš – ekologická likvidace automobilů

Petra Kopřivová
Koordinátorka projektu Město proti kriminalitě



Design By Macik