Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Skončila další úspěšná sezona bystřických minigolfistů

V polovině října byl v Ostravě uspořádán zemský turnaj jednotlivců v minigolfu pro oblast Moravy a Slezska, 4. Moravia Tour. Na hřišti KDG 2000 Ostrava se sešlo celkem 63 hráčů a hráček, 1. DGC Bystřice pod Hostýnem jich reprezentovalo osm.


Nejlepší výkon z bystřické výpravy předvedl Peter Čeladník, který zahrál na čtyři okruhy pěkných 89 úderů a obsadil v soutěži mužů výborné 3. místo – pouhý úder za vítěznou dvojicí. Ivan Doležel obsadil se 101 údery 14. místo.
první místo v kategorii juniorek získala s 90 údery Karolína Jandová. Byla absolutně nejlepší hráčkou mezi ženami. Žákyně Alena Doleželová zahrála 97 úderů a byla také první ve své kategorii. Matěj Novák dosáhl 102 úderů a v soutěži juniorů by čtvrtý. Mezi seniory skončil Roman Janda na 16. místě výkonem 114 úderů. V kategorii seniorů veteránů byl úspěšnější Vladimír Sedláček, který uhrál 114 úderů a obsadil 9. místo. Oldřich Mikulík skončil se 123 údery na 11. příčce.


Současně proběhlo 2. kolo I. ligy družstev. V soutěži seniorských týmů zahrála trojice bystřického klubu ve složení Janda, Sedláček a Mikulík 351 úderů a obsadila opět 6. místo, na kterém přezimuje. První liga družstev pokračuje v jarní sezoně  roku 2013, kdy bude zahájen i další ročník zemských turnajů jednotlivců Moravia Tour.
zemským turnajem v Ostravě a současně uspořádaným zemským turnajem Bohemia Tour v Radotíně skončila letošní minigolfová sezona v České republice.
             

Vlastimil Doležel



Design By Macik