Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



SPCCH děkuje

Svaz postižených civilizačními chorobami Bystřice pod Hostýnem upřímně děkuje všem svým sponzorům, přispěvatelům a příznivcům.


Finanční i sponzorské dary podle slov předsedy Základní organizace SPCCH Bystřice pod Hostýnem Milana Budaye zásadním způsobem ulehčují práci při zabezpečování akcí pro členy organizace, zejména umožňují většímu počtu z nich zúčastňovat se léčebných pobytů v lázních, ozdravných zařízeních a wellnes-centrech. To se pak příznivě projevuje na jejich zdravotním stavu. Díky sponzorským darům pořádá organizace kulturní akce, zájezdy či přátelská posezení s hodnotnou tombolou. Členové na tyto akce vždy vzpomínají s radostí, protože právě na nich zažívají příjemné chvíle, a hlavně se setkávají se svými přáteli a známými.


Jak uvedl předseda bystřické základní organizace SPCCH Milan Buday, daří se v současné době stabilizovat také stav členské základny. Každoročně se hlásí noví členové. Pořádáním většího množství akcí se podle jeho slov dostává organizace do povědomí občanů Podhostýnského regionu. Díky dostatečnému finančnímu zabezpečení se lépe pracuje i výboru organizace, snadněji řeší provozní problémy a daří se mu naplňovat své poslání –vytvářet pro členy organizace co nejlepší podmínky.


Za poskytnuté finanční příspěvky děkuje ZO SPCCH Bystřice pod Hostýnem městu Bystřice pod Hostýnem, obecním úřadům Podhradní Lhota, Rajnochovice, Chvalčov, Brusné, Rusava, firmě TON, a. s. Za sponzorské dary děkuje Mlékárně Bystřice pod Hostýnem, firmě TON, a. s., Papírnám Bystřice pod Hostýnem, místní prodejně ALBERT, Knihkupectví Pospíšilová, Zahrádkářským potřebám Bystřice pod Hostýnem, Domácím potřebám FRIDRICH a Horákovým školkám.
-red-



Design By Macik