Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Podatelna poskytuje služby Czech POINTu

Od července letošního roku je podatelna ve vestibulu Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem vybavena novým pracovištěm poskytujícím kompletní služby Czech POINTu. Informovala o tom vedoucí odboru Občanské záležitosti Mgr. Eva Františáková. 


Občané zde mohou získat například výpis z katastru nemovitostí, z obchodního rejstříku, z živnostenského rejstříku, výpis z rejstříku trestů, výpis z bodového hodnocení řidiče. Žádat mohou o ověřený výstup ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, učinit podání do registru účastníků provozu modulu autovraků ISOH, požádat o autorizovanou konverzi dokumentů z elektronické do listinné podoby nebo obráceně, požádat o zřízení datové schránky nebo o její opětovné zpřístupnění, uskutečnit podání podle živnostenského zákona (§ 72). Manipulaci s dokumenty usnadní nové výdejní okénko a psací pult, který je občanům k dispozici. Během října letošního roku by měla podatelna ve vestibulu radnice na Masarykově náměstí operativně zajišťovat také úřední ověřování podpisů a listin.


Pracoviště Czech POINTu najdou občané jako doposud i na živnostenském úřadě, v budově bývalých jeslí v ulici 6. května, čp. 1071. Více informací o službách Czech POINTu na webových stránkách města.
msch



Design By Macik