Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Z redakční pošty – Koncert na Sv. Hostýně

Děkovný dopis adresoval bystřickým pořadatelům koncertu Letní školy barokní hudby na Sv. Hostýně John Holloway, učitel hry na barokní housle, emeritní profesor drážďanské hudební akademie. Při letošních vystoupeních LŠBH působil jako koncertní mistr. Jeho dopis překládáme a předkládáme i čtenářům Zpravodaje.

Vážení,

píši, abych vám co nejupřímněji poděkoval za velkorysou podporu Letní školy barokní hudby 2015. Tato škola je jedinečná a důležitá v mnoha směrech. Studenti, amatéři i profesionálové, se zde mohou setkat se světově známými učiteli, mohou vystupovat, účastnit se soutěží a získávají tak cenné zkušenosti. Letní škola barokní hudby také připravuje koncertní představení, v nichž učitelé a studenti účinkují společně. Výuka je tak ještě intenzivnější a nabídka kulturních akcí v regionu bohatší.
Vzhledem k tomu, že s podobnými akcemi mám mnohaleté zkušenosti, rád bych vám vyslovil pochvalu za skutečně skvělou organizaci. Doufám, že budete nadále podporovat tuto důležitou kulturní a vzdělávací akci.
S úctou Váš John Holloway



Design By Macik