Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

19. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Louky 4:1, branky: Maťa, Svoboda.
19. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Louky 4:1, branky: Kotas 2, Dubčák, Zemánek
19. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Slušovice 0:0, na PK 5:4

O slabé úrovni v první půli svědčí vytvoření jen dvou brankových příležitostí na naší straně. Hosté většinu hry bránili, až ve 22. minutě měli příležitost k otevření skóre, kterou ale brankář Konečný zlikvidoval. Do druhé půle nastoupili domácí s větším nasazením, ze kterého vzešlo několik brankových příležitostí. Většinu z nich měl Šindelek, ale ani jednou se mu nepodařilo umístit míč za záda brankáře. Tak opět došlo na pokutové kopy, ve kterých byli domácí úspěšnější. Dva body zůstaly doma. 

20. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Žeranovice 4:5 (2:0), branky: Vlasák 2, Dluhoš 2. V první půli se zdálo vše jasné, ale druhý poločas nabídl vzrušující okamžiky a také koření fotbalu – branky. Po nerozhodném výsledku přišly na řadu PK a v těch měli více štěstí hosté. Zaslouženě si odvezli dva body; je potřeba přiznat, že v závěru zápasu měli více sil.

26. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Kunovice 1:2 (0:1), branka: Maťa
26. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Kunovice 0:2 (0:0)
26. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Baťov 0:2 (0:1) 

Hosté se ujali vedení hned v 7. minutě zápasu, kdy zblízka skóroval Krajča. Postupem času měli navrch domácí, ale šance Habance a Kušíka zůstaly nevyužité.  Do druhé půle vstoupili lépe hosté, a to opět brankou Krajči, už ve 47. minutě. Hosté měli velmi důraznou obranu a využívali nepřesných přihrávek domácích hráčů. Přesto naši hráči vytvořili velký tlak, ze kterého vzešly střely Habance, Zapletala, Ondrouška a Šindelka. Většinou směřovaly do středu brány, takže je dobře chytající brankář pokryl. I přesto pochvala trenéra za bojovný výkon. 

27. 9. Martinice – Bystřice pod Hostýnem, muži B 7:1 (5:1)
Našemu záložnímu týmu se nedařilo a přivezl si další velkou porážku.

3.10. Morkovice – Bystřice pod Hostýnem, muži A 6:1 (1:1), branka: Hradil
Jasné vítězství domácích, i když jsme už ve 24. minutě vedli díky Hradilovi. Po půlhodině hry domácí vyrovnali, což byl poločasový výsledek, i když v samotném závěru první půle Habancovu střelu z brankové čáry vykopával domácí hráč. V 65. minutě dali domácí druhý gól, čímž zlomili nápor hostí a během pěti minut skončily tři branky v naší síti.  V pohodě hrající tým upravil ještě skóre na 6:1, když domácí hráč přehodil vybíhajícího brankáře. Sestava a branky: Konečný – Klimek, Pálka, Šenovský, Habanec, Zapletal, Ondroušek, Kušík, Zámorský, Hradil 1, Krajcar. stř. Kocman, Vlasák.
3. 10. Uherský Brod – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 4:3 (1:3), branky: Franěk 3
3. 10. Uherský Brod – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 5:4 (1:3), branky: Dubčák 3, Schönwalder.

4. 10. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Kostelec B 2:1 (1:0), branky: Zámorský, Krajcar

10. 10. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Fryšták 1:3 (0:1), branka: Pálka
V první půli byla hra na obou stranách vyrovnaná a každé mužstvo si vytvořilo šanci na vstřelení gólu. Ujala se ale až střela hostů po naší nedůrazné rozehrávce ve 25. minutě. Ještě do poločasu měli hosté další šanci na zvýšení skóre. Když se našemu brankáři nepodařil odkop, nabídl šanci na gól opět výbornému Kovářovi. Domácí se nevzdali a po jedné z akcí se důraznou střelou prosadil Pálka. Radost trvala jen krátce, protože po zaváhání zálohy trestali hosté třetí brankou.
10. 10. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Brumov 5:1 (0:0), branky: Franěk, Křížek, Maťa
10. 10. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Brumov 9:0 (2:0), branky: Hošák 2, Zapletal 2, Schönwalder 2, Dubčák 2, Kotas1
11. 10. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Prusinovice 0:1 (0:0)
Bohužel prohra na domácí půdě v poslední minutě zápasu, a to ještě s PK.

17. 10. Holešov – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 2:2 (1:0), branky: Franěk, Maťa
17. 10. Holešov – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 10:4 (4:3), branky: Hradil 3, Ovčačík
17. 10. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, muži A 1:1 (0:0), branka: Habanec
Velmi vyrovnané utkání sehráli naši hráči na umělé trávě v Luhačovicích, o výsledku rozhodly až pokutové kopy. Vyrovnávací gól jsme dostali až v 89. minutě. V PK byli štastnější domácí a my získali bod. Sestava: Trochta – Dluhoš, Kimek, Pálka, Habanec, Tureček, Zaletal, Kušík, Krajcar, Sadil, Šindelek, st. Zámorský.

18. 10. Tučapy – Bystřice pod Hostýnem, muži B 5:3 (2:0), branky: Konečný, Vlasák, Trnčík Poslední zápas našeho B týmu mužů.

Základní sestava, ve které odehrála podzimní kolo 3. třídy okresu Kroměříž skupina A:
Konečný, Tureček – Hradil, Vlasák, Kocman T., Pálka, Dluhoš, Krajcar D., Zámorský, Ponížil L., Šindelek, Ondroušek D.


Alice Ottová



Design By Macik