Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Vše nejlepší Martě Kučerové

Dne 7. října 2015 se bývalá ředitelka naší školy Marta Kučerová dožila krásných 88. narozenin. Před třemi lety se z Bystřice pod Hostýnem přestěhovala do kraje svého dětství – zpočátku do Vyškova a nyní žije v Rousínově. Spolu s Pavlou Caletkovou, Jaroslavou Navrátilovou a Jindřichem Caletkou jsme ji jeli navštívit a popřát jí k narozeninám.


Naší návštěvou byla velmi potěšena. Žije sama v malém útulném bytě a má skvělou náladu. Před nedávnem měla zdravotní komplikace, od té doby pravidelně cvičí, odpoledne odpočívá, ale jinak se těší záviděníhodnému elánu a energii. Živě se zajímá o své okolí, politiku, kulturu a život ve městě. Stále ráda a hodně čte, chodí na procházky k příbuzným a koupat se k nim do bazénu. Ráda sleduje detektivky v televizi, klidně i na rakouských a německých televizích v originále, a stále si tak udržuje své jazykové znalosti. Jen je jí líto, že se do bytu nevešel její klavír...


V Bystřici je stále dost těch, kdo prošli jejím životem hudebního pedagoga jako žáci nebo kolegové a známí. Jistě je potěší, že se paní ředitelka má dobře, je zdravá a stále plná energie. Přejeme jí ještě jednou vše nejlepší.

Alena Bártová, ZUŠ Bystřice pod Hostýnem



Design By Macik