Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Drásal Tour odstartuje v Bystřici

První ročník nového dvoudenního závodu horských kol Drásal Tour uspořádá ve dnech 16. a 17. července 1916 cyklistický klub Drásal team Holešov, z. s. Mělo by jít o cyklistickou akci, ve Zlínském kraji ojedinělou, která bude zároveň pozvánkou do Hostýnských vrchů a Beskyd.


Od příštího roku chtějí pořadatelé prodloužit závod na pětidenní a přizvat do něj i zahraniční účastníky. Místem startu nového 155kilometrového závodu se stane v sobotu 16. července v půl desáté dopoledne Bystřice pod Hostýnem. Trasa sobotní etapy povede z Masarykova náměstí přes Soláň až k hotelu Galik ve Velkých Karlovicích. V neděli se pak závodníci v rámci druhé etapy vydají přes Kohútku na zpáteční cestu do Bystřice pod Hostýnem. Do cíle na Masarykovo náměstí budou přijíždět v době od 13 do 17 hodin a zde se také uskuteční slavnostní vyhlášení výsledků s předáním cen, občerstvením a kulturním programem.


Kapacita závodu je 200 účastníků ve třech mužských a dvou ženských věkových kategoriích. Závodníci si mohou vybrat ze tří typů startovného, nejlevnější přijde na 1.950 Kč. V nabídce je i Gentleman's Race – závod družstev pro tři a více účastníků (maximálně pět cyklistů v družstvu) vhodný pro party kamarádů či firemní teambuilding. U týmů se očekává vzájemná pomoc při závodě a snaha o společné dosažení cíle. 

Registrace do 1. ročníku etapového závodu Drásal Tour běží do vyprodání kapacity na webu http://www.drasal.cz/drasal-tour.
-red- 



Design By Macik