Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Mladší přípravka zvítězila v turnaji

Poslední listopadovou sobotu 24. 11. 2012 se uskutečnil ve sportovní hale Sušil v Bystřici pod Hostýnem 2. Stanion Cup, mezinárodní turnaj nejmenších fotbalistů – ročník narození 2006 a mladší.

Turnaje se zúčastnila mužstva FK Bystřice pod Hostýnem, SFK Elko Holešov, SK Hranice, TJ Valašské Meziříčí, AS Trenčín, Lipník nad Bečvou, FK Kozlovice, FC Viktoria Přerov, SK HS Kroměříž, FC Fastav Zlín a FC Slušovice.
Nejlépe si v celé soutěži vedl domácí tým FK Bystřice pod Hostýnem „A“, který svůj domácí turnaj vyhrál na plné čáře. Se čtyřiceti vstřelenými brankami a s pouhými dvěma obdrženými byl prostě nejlepší. Domácí tým, byť rozdělen na skupinu A a B, hrál od začátku až do samotného konce úžasně. Všichni kluci byli perfektní,  proto obrovská pochvala VŠEM!


Děkujeme sponzorům, kteří věnovali krásné drobné dárky a dary do tomboly. Děkujeme trenérům Marku Hošťálkovi a Romanu Hrdličkovi a Standovi Ondrouškovi, pod jehož záštitou byl celý turnaj, celému servis týmu, tatínkům, taky všem zúčastněným maminkám, které vařily kafíčko a chystaly obědy v bufetu, a samozřejmě aktérům tohoto turnaje ve složení: Jakub Ondroušek, Tomáš Hošťálek (13 vstřelených branek), Libor Vanderka, Tomáš Bezděk, Matyáš Filip, Jirka Kouřil, Mates Biháry, Martin Novák, Adam Maťa (14 vstřelených branek), David Hanslík (13 vstřelených branek) a brankáři Vojta Pavlík a Tomáš Csémi.

                                     

Jitka Hanslíková



Design By Macik