Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Bystřický minigolf

Úspěchy  v letních oblastních turnajích
V srpnu byly uspořádány dva oblastní turnaje jednotlivců v Tovačově. První DGC Bystřice pod Hostýnem reprezentoval Vladimír  Sedláček v kategorii seniorů-veteránů. Získal druhé (110 úderů) a čtvrté místo (116 úderů).
Letošní poslední oblastní turnaj, 9. OPEN turnaj, pro Moravu-jih se konal 8. září v Holešově . Bystřici reprezentovali čtyři hráči. Nejlepší výkon předvedl Zdeněk Macháček, který na čtyři okruhy zahrál 90 úderů a v kategorii mužů zvítězil. Vladimír Sedláček byl druhý mezi seniory veterány, Karolína Jandová zvítězila s 94 údery v kategorii juniorek. Alena Doleželová zahrála 104 údery a byla první v soutěži žákyň.

Body z Moravia Tour

Prvního září byl v Příboře uspořádán 3. Moravia Tour – zemský turnaj minigolfistů pro oblast Moravy a Slezska. Na hřišti SKDG Příbor se sešlo 60 hráčů a hráček, z bystřického klubu jich bylo šest. V důsledku nepříznivého počasí byly odehrány jen tři okruhy na eternitových drahách.

Nejlepší výkon předvedla čerstvá mistryně Evropy Karolína Jandová, která zahrála 75 úderů a bezpečně vyhrála soutěž juniorek. Žákyně Alena Doleželová, další reprezentantka ČR na juniorském mistrovství Evropy v Portugalsku, zahrála 81 úderů a byla ve své kategorii první. Úspěch měl i Matěj Novák, který se 79 údery zvítězil v soutěži juniorů. V kategorii seniorů veteránů obsadil Vladimír Sedláček se 92 údery 8. místo a Ivan Doležel získal se 101 údery 15. místo v soutěži mužů.

Současně byla prvním kolem zahájena I. liga družstev v sezoně 2013–2014. V soutěži seniorských mužstev obsadila dvojice Sedláček a Mikulík 6. místo. V soutěži smíšených družstev zahrálo družstvo 1. DGC Bystřice pod Hostýnem v sestavě Jandová, Novák, Doleželová, Sedláček a Doležel 428 úderů a skončilo na 5. místě.

Vlastimil Doležel  



Design By Macik