Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

Dne 31. 8. se uskutečnil 7. ročník memoriálu Ing. Františka Kovaříka za účasti čtyř mužstev –  Přerov (extraliga) , Napajedla (2. liga), Zlín (extraliga) a domácí Bystřice pod Hostýnem (1. liga). Kvalitně obsazený turnaj  přinesl i hodnotné výkony zúčastněných družstev.


Náš celek už v prvním zápase  proti  Napajedlům přesvědčivě zvítězil 35:24.  Pak nás čekal až zápas o první místo – finále, kde jsme se utkali s extraligovým Přerovem. V základní hrací době skončil zápas 25:25.  Na sedmimetrové hody jsme  vyhráli 4:3.  V turnaji jsme zvítězili. Výsledky: 1. místo Bystřice pod Hostýnem,  2. místo Přerov, 3. místo Zlín a 4. místo Napajedla. Organizace turnaje byla velice dobrá, jen s jedním nedostatkem – chyběli diváci. Celky obdržely poháry, jako nejlepší brankář byl vyhodnocen J. Paur ze  Zlína, jako nejlepší střelec  s 15 brankami Kamil Doga z Napajedel.                                                        

Dne 3. 9. byl sehrán na domácí půdě přátelský zápas s juniorkou Zubří, kde jasně dominovala naše zkušenost nad rychlostí a mládím Zubřanů.

Dne 14. 9. jsme sehráli ve Vsetíně 2. kolo Českého poháru s výsledkem 32:34 (11:18) a postupujeme do 3. kola, které se bude teprve losovat. Střelecky se dařilo Zbránkovi s 12 brankami. Sestava nebyla kompletní,  ale šlo o dobrou přípravu na mistrovské boje.    

14. 9. Rožnov pod Radhoštěm – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 11:11 (5:7), nejvíce branek Vysloužil 8 Mozola 2.                                                     
Rožnov pod Radhoštěm – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci  25:17  (13:7), nejvíce branek Kaňa 7, Matyska 3, Cápík, Vysloužil po 2.                                 
15. 9. Lesana Zubří – Bystřice pod Hostýnem, muži B  28:17 (15:9), nejvíce branek Salvet 5, Doležel 4, Hradil a Jaroš po 2.
Zápas se hrál na venkovním hřišti na mokrém terénu a naši hráči se nedokázali vyrovnat ani s povrchem hřiště ani s důraznou obranou domácích.                                                               

 


                                                            ALICE OTTOVÁ



Design By Macik