Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Plánujte společně s městem – vyplňte dotazník

Plánujte společně s městem


Vyplňte dotazník a vyjádřete svůj názor. Zajímá nás!

 

Dlouhodobým cílem města Bystřice pod Hostýnem je zlepšovat kvalitu života svých občanů, proto je důležité pravidelně oslovovat veřejnost a dotazovat se na její názory a podněty. Jednou z cest, jak se dozvědět od občanů, organizací či firem působících na území našeho města více, jsou i dotazníky s otázkami z různých oblastí života v Bystřici p. H.

Právě nyní startuje nové dotazníkové šetření, jehož výsledky ovlivní podobu aktuálního akčního plánu města. Až do poloviny března vám budou dotazníky k dispozici v tištěné i elektronické podobě a vy máte možnost prostřednictvím odpovědí na jednoduché otázky otevřeně vyjádřit svůj názor, své představy a očekávání ke klíčovým oblastem průzkumu. Připomínáme, že dotazníky jsou naprosto anonymní.

Tištěná verze dotazníku je k dispozici na podatelně městského úřadu v přízemí budovy radnice nebo v infocentru na zámku.

Interaktivní elektronický dotazníknajdete zde >>

Vyplněný dotazník můžete odevzdat osobně na podatelně městského úřadu, v infocentru v prostorách zámku (otevřeno: po–pá od 8 do17 hodin), poslat poštou na adresu: Město Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo náměstí 137 nebo jej odeslat přímo z webových stránek města. Dotazník, prosím, odešlete nebo odevzdejte do 14. března 2014.

Děkujeme za spolupráci a těšíme se na vaše odpovědi.

A k čemu budou vaše názory v dotaznících sloužit? Od letošního roku realizuje město Bystřice pod Hostýnem strategický a akční plán, jehož aktuální podobu můžete ovlivnit i vy. Akční plán bude vždy tříletý. Jeho aktualizaci provedou ustanovené pracovní skupiny, které budou při zpracování vycházet nejen z odborných znalostí, ale také z diskuse s dalšími subjekty ve městě, například se zástupci školských zařízení, městské knihovny, městské policie, sboru dobrovolných hasičů atd. Po zpracování návrhu aktualizace akčního plánu budou naplánované aktivity předloženy k projednání komisi strategického plánu a doporučeny radě města ke schválení. Schválený akční plán se poté stane výchozím materiálem pro tvorbu městského rozpočtu. Nezbytnou součástí realizace strategického plánu bude průběžné sledování a hodnocení aktivit vždy za předchozí kalendářní rok. Bude tak zřejmé, jak se městu daří naplňovat strategické cíle prostřednictvím aktivit stanovených v akčním plánu.


Ing. Naděžda Klvaňová


Fotografie


Design By Macik