Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Anketa Podhoran

Město Bystřice pod Hostýnem pořádá od 30. dubna 2014 do 16. května 2014 veřejnou anketu, v níž mohou občané anonymně říci ano či ne případné koupi objektu bývalého hotelu Podhoran za nabízenou cenu 19,5 mil. korun. Anketní lístky tištěné na speciálním zeleném nebo červeném papíře našli ve svých poštovních schránkách všichni občané města od 18 let, oprávnění voliči. Ve městě a místních částech jich žije zhruba 7 000. Starosta města se obrací na občany s důvěrou a očekává, že k anketě přistoupí zodpovědně.

Vážení a milí spoluobčané,
město Bystřice pod Hostýnem obdrželo nabídku od vlastníka bývalého hotelu Podhoran, aby objekt koupilo za 19,5 mil. Kč. Dříve než se bude touto problematikou znovu zabývat zastupitelstvo města, rádi bychom znali Vaše názory. Prosíme, abyste prostřednictvím tohoto anketního lístku odpověděli na jednu otázku volbou odpovědi ANO – NE. Výsledky ankety nejsou závazné, ale mohou pomoci zastupitelům v jejich rozhodování.
Anketní lístky můžete vložit do poštovní schránky umístěné před vstupem do radnice, odevzdat je osobně na podatelně, vložit je do schránky označené ANKETA PODHORAN ve vestibulu radnice, na informačním centru v zámku, ve vestibulu úřadovny na ul. 6. května, ve vestibulu ZŠ Bratrství, v CPS Zahrada, v kulturních domech v Hlinsku p. H. a Sovadině, v hospodě v Rychlově a v zasedací místnosti v Bílavsku. Anketní lístky můžete také na vlastní náklady zaslat poštou na adresu: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo nám. 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem. Anketní lístky odevzdávejte do 16. května 2014 včetně.

V případě dotazů se obracejte na odbor vnějších vztahů a kultury MěÚ, tel.: 573 501 930,     e-mail: vperutkova@mubph.cz. Děkuji Vám za pochopení a spolupráci.

Zdeněk Pánek, starosta města



Design By Macik