Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

12. 3. Napajedla – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 24:28 (11:13)
Zasloužené vítězství naši dorostenců stále bez zraněného nejlepšího střelce Matysky. Utkání bylo velmi tvrdé a již na začátku získali naši hráči mírnou převahu. Ve druhé části hry se dařilo skóre navyšovat až do konečného stavu. Dařilo se Kaňovi s devíti brankami a Vičanovi se sedmi brankami. Pochvala za předvedený výkon ale patří celému týmu.

13. 3. Chodov – Bystřice pod Hostýnem, muži 28:21 (12:10)
Pohled na skóre tak nevypadá, ale naši hráči odehráli dobrý zápas. V prvním poločase se vedení přelévalo z jedné strany na druhou, ve 26. min jsme vedli 8:10, ale přišly zbytečné chyby a domácí stav otočili. Druhá část hry byla vyrovnaná, i když v 51. minutě došlo k velmi přísnému vyloučení našeho hráče. Začali jsme hru zbytečně kouskovat a domácí naši špatnou střelbu trestali rychlými protiútoky. Získali tak rozhodný náskok, na který jsme už nedokázali odpovědět. Přesto pochvala za odvážný výkon. Rozhodčí netrestali tvrdou hru domácích, ani údery do obličeje. Výborný výkon v brance podal Krupa, který zneškodnil čtyři sedmimetrové hody.

20. 3. Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost – Olomouc 29:23 (13:11)
Výborný výkon našich dorostenců, kteří přehrávali soupeře výše postaveného v tabulce. Domácí si budovali od začátku utkání brankový náskok a to jim vyneslo poločasové vedení. V druhé části hry byli domácí po všech stránkách lepším týmem. Výborný byl Šnajdr D. v bráně a mužstvo podalo výborný výkon.
20. 3. Bystřice pod Hostýnem, muži – Olomouc 27:21 (12:9)
Domácí nastoupili v nejsilnější sestavě, výborný byl Krupa v brance. I když to v útoku trochu skřípalo, poločas jsme vyhráli, dá se říci, s přehledem. V druhé části hry domácí povolili a tím dovolili stáhnout naše vedení na nerozhodný stav. Pak se rozstřílel Gabriž a bylo rozhodnuto. Perfektní proměňování sedmimetrových hodů předvedl Kovařík. Vítězství mohlo být větší, ale domácí nevyužili několika vyložených šancí.

26. 3. Kunovice, dívky – Bystřice pod Hostýnem, žáci B, chlapci 23:10
Těžký zápas měli před sebou naši žáci, soupeřem jim byl jeden z nejlepších celků soutěže. V našem celku bylo několik nováčků a vyspělý celek domácích toho využil.

Dne 30. 3. se konalo na městském úřadě vyhlášení výsledků ankety Sportovec roku a byli vyhodnoceni nejlepší sportovci za uplynulý rok 2015. Za náš oddíl se na prvním místě v kategorii trenér umístil šéftrenér mládeže Marek Liška, v kolektivech se náš tým mužů umístil také na 1. místě a v jednotlivcích nad 19 let získal 3. místo Jan Zbranek.

3. 4. Nové Veselí – Bystřice pod Hostýnem, muži 30:24 (15:10)
Velmi pěkné utkání dvou týmů z horní části tabulky. Lépe začali naši házenkáři a až do poloviny první půle vedli. Pak udělali několik technických chyb a domácí toho využili a otočili zápas. V druhé půli domácí zvyšovali náskok, ale naši hráči se nevzdali a ztrátu snižovali. Konec zápasu si domácí pohlídali. Za bojovnost celému týmu pochvala trenéra. Opět skvělý Krupa v bráně. Sestava a branky: Krupa, Janků – Doležel 6, Zbranek 5, Kovařík 4, Ryška a Salvet po 3, Tiller R. 2, Hradil 1, Juránek, Hub, Gabriž.

3. 4. Litovel – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 34:19 (16:13)
V utkání s druhým celkem tabulky se naši hráči drželi a odolávali tlaku soupeře. Ve druhé půli už měl domácí celek hru plně pod kontrolou. Na favorizované mužstvo domácích jsme prostě neměli.
3. 4. Bystřice pod Hostýnem, žáci A, chlapci – Zlín A, chlapci 14:29 (9:14)
K prvnímu utkání jarní části jsme nastoupili proti silnému týmu Zlína. Podali jsme bojovný a obětavý výkon. Pěkné zákroky v brance ukázal T. Pálka a se sedmi brankami byl naším nejlepším střelcem Popelík. Sestava: Pálka, Horák – Mozola 4, Šerek, Barešová a Miškay po 1, Zapletalová, Nesrsta, Jež, Matela, Haša.
3. 4. Bystřice pod Hostýnem, žáci B, chlapci – Zlín B, chlapci 20:9 (9:3)
Výborný vstup do zápasu, v němž jsme si vytvořili pětibrankový náskok díky skvěle fungující trojici Popelík, Matela, Barešová. Do zápasu se tak mohli zapojit všichni hráči z lavičky.

10. 4. Turnaj hraný na domácí půdě, kde se utkala družstva starších minižáků. Zúčastnilo se pět družstev. Vítězem se stal tým Zlína, ale pouze o skóre před naším družstvem chlapců. Naše děvčata byla na 4. místě. Všichni podali pěkné výkony a organizačně bylo vše na jedničku.
10. 4. Bystřice pod Hostýnem, žáci A, chlapci – Zubří A, chlapci 17: 28 (6 :16)
Hráči Zubří přehrávali v prvním poločase domácí díky vysunuté obraně. V druhé půli došlo k výraznému zlepšení naší hry a tím se podařilo zastavit nárůst skóre. Škoda našich neproměněných sedmimetrových hodů. Dařilo se v brance Pálkovi a střelecky Popelíkovi a Mozolovi s pěti brankami.
10. 4. Bystřice pod Hostýnem, žáci B, chlapci – Zubří B, chlapci 10:20 (4:11)
Vzápětí proti sobě nastoupili mladší rezervy a průběh hry byl velmi totožný s tím předešlým. Ale pochvala trenéra za boj o každou branku. Trenér Müller.


 Alice Ottová



Design By Macik