Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

V zimní přestávce byla na programu přípravná utkání u všech kategorií. Naši nejmladší se účastnili turnajů v Horce na Moravě, v Hluku, Vsetíně i v Zubří. Mezi nejlepší střelce patřili Mozola, Vašíček, Matela, Popelík, F. Navrátil. Starší žáci se utkali mezi jiným se staršími žáky z Hranic a oba zápasy vyhráli. Po několika letech družstvo mužů absolvovalo soustředění na Trojáku, na kterém byl odveden kus práce i pro stmelení kolektivu. Velmi se zlepšila tréningová účast a je vidět výrazný posun. Mužstvo má na umístění v horní části tabulky, a pokud bude přistupovat k zápasům zodpovědně, trenér Kolář věří, že stoupne v tabulce nahoru.


16. 2.  Sokol Nové Veselí – Bystřice pod Hostýnem, muži 22:31 (11:18)                                                        
Výborný vstup do odvetné části soutěže. Velmi cenné vítězství na soupeřově palubovce. Už zodpovědný přístup při rozcvičování naznačoval, že mužstvo půjde do hry s nasazením od prvních minut. Celý poločas byli naši hráči lepší a během první půle jsme si vypracovali luxusní sedmibrankový náskok. Ani po přestávce neměli domácí žádnou šanci zvrátit výsledek proti velmi dobře hrajícím hostům. V závěru se vystřídala celá lavička. Určitě je potřeba vyzdvihnout D. Krupu v brance a velmi dobře hrála i obrana. Pochvala za výkon patří M. Juránkovi, M. Salvetovi a R. Dobešovi. J. Zbránek po zranění není ještě zcela v pořádku, ale i jeho šest branek mužstvu pomohlo. Nejvíce branek: Dobeš, Zbránek 6, Petrovčín a Salvet 4, Žůrek 3.   

                                                                                                                                                        
16. 2. Ivančice – Bystřice pod Hostýnem, mladší dorost 35:35 (15:17)
Velmi dobrý výkon podali naši dorostenci v prvním zápase jarní části u soupeře. Po celý zápas byli ve vedení, a to i o šest branek.  Bohužel jsme čtyři vteřiny před koncem dostali z přešlapu vyrovnávací gól, a získali tedy jen jeden bod.  Přesto pochvala celému týmu za velmi dobrý herní projev. Nejvíce branek: Petrovčín  a Hubík 8, Měchurka  6, Matyska 5, Šimek 4.   

23. 2. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Náchod 24:26 (14:11)                                                                               
Do prvního jarního zápasu jsme nastupovali s cílem zopakovat výkon, který podal tým v Novém Veselí. První poločas nám dával velkou naději, i když jsme neproměnili dva sedmimetrové hody a spousta střel šla mimo branku. I tak jsme poločas vyhráli o tři branky. Druhý poločas začal z obou stran velmi nervózně, stálé vylučování na obou stranách kouskovalo hru a nám se nedařilo dostat se do kombinačních akcí. Soupeř začal náš náskok postupně stahovat a převzal iniciativu v zápase. My jsme stříleli velmi nepřesně, neproměňovali vyložené šance a soupeř toho dokázal dokonale využít. Ke konci zápasu byl na tom velmi dobře fyzicky a pozásluze si odvezl vítězství. Nejvíce branek: Kovařík 7, Dobeš a Zbranek 4.

Los jara – domácí zápasy 1. ligy mužů                                           
9. 3. v 10.30  Bystřice pod Hostýnem, muži A – Jičín B     
23. 3. v 10.30 Bystřice pod Hostýnem, muži A – Karviná B      
27. 4. v 10.30 Bystřice pod Hostýnem, muži A – Louny                                      
11. 5. v 10.30 Bystřice pod Hostýnem, muži A – Chodov    

Alice Ottová   



Design By Macik