Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Školní rok ve Včelíně nikdy nekončí

Poslední čtvrtek v květnu uspořádalo SVČ Včelín závěrečnou akademii, na které děti z vybraných kroužků předvedly, co se v tomto školním roce naučily. A že se bylo na co dívat! I když své znalosti a dovednosti nepředvedlo všech 482 účastníků pravidelné zájmové činnosti, i tak přehlídka trvala přes dvě hodiny. O příjemné odpoledne se postaraly děti z tanečních, hudebních, jazykových, rukodělných i sportovních kroužků SVČ Včelín.


Touto akcí ale školní rok v našem středisku neskončil. Měsíc červen byl ve znamení příležitostných akcí pro širokou veřejnost a sportovních a vědomostních olympiád pro mateřské a základní školy z našeho města a blízkého okolí. Pedagogové měli plno práce s přípravou příměstských táborů, které budou probíhat po celé hlavní prázdniny a jsou již plně obsazeny.


Chtěla bych touto cestou poděkovat všem interním a externím pedagogům volného času za jejich činnost během školního roku. Jen díky jejich kvalitní práci po čtyřech letech existence střediska zaznamenáváme z roku na rok nárůst počtu zájemců v desítkách procent ve všech formách zájmového vzdělávání. Externistům patří velký dík za to, že absolvovali a složili zkoušky ve studiu pro pedagogy volného času vykonávající dílčí pedagogickou činnost a jsou plně kvalifikováni pro práci v SVČ.


Dovolte mi, abych všem dětem popřála, ať jiskérky zvědavosti v jejich očích nevyhasínají ani během prázdnin. Přejeme jim co nejvíce letních zážitků s kamarády a abychom jim my dospěláci věnovali více ze svého času.

Ing. Dana Nováková
ředitelka SVČ Včelín



Design By Macik