Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Jarní změny v týmu mužů A: Marek Dostál hostuje po dobu šesti měsíců v Kozlovicích, Jakub Šenovský odjel na půlroční studijní pobyt do Francie, Filip Švrček je dlouhodobě zraněn. Oslabený kádr musel být doplněn, a tak v dresu Bystřice uvidíme dva ostřílené fotbalisty, a to Davida Klimka, který přichází na hostování z Žeranovic, a Iva Světlíka, hráče Kroměříže, který působil na podzim v Rakousku. Jakub Habanec přichází na půlroční hostování ze Slovácka.

Sestava pro jaro je tato: brankáři – V. Trochta, D. Konečný, obránci – D. Klimek, M. Tureček, P. Kotas, B. Pálka, záloha – D. Šindelek, D. Zapletal, R. Sadil, S. Zámorský, Š. Dluhoš, J. Habanec, I. Světlík, útok – D. Krajcar, M. Kušík. Trenérem pro jaro zůstává R. Ondroušek, vedoucím týmu V. Kušík.

Výsledky z Okresního fotbalového svazu Kroměříž
Účastníci halového turnaje výběru okresního fotbalového svazu v kategorii U11 obsadili 4. místo a v kategorii U 12 byli o trochu úspěšnější a skončili na 3. místě. Nejlepším brankářem U 12 byl náš hráč Erik Schőnwalder.                                                                                                                                      

29. 3. Boršice – Bystřice pod Hostýnem, muži A  1:1 (0:0), na PK 2:1  
Na první zápas v odvetné jarní části soutěže jsme jeli k silnému soupeři. Naši fotbalisté se od prvních minut pustili do soupeře a celý poločas byli vyrovnaným soupeřem, dokonce v některých fázích zápasu měli více ze hry.  Domácí dobře kombinovali, ale v útoku se nedokázali prosadit.  V druhé části hry po hrubé chybě domácí obrany využil náš nový hráč Habanec nabízené příležitosti ke vstřelení gólu. Odpověď domácích přišla za 10 minut, kdy krásnou střelou vyrovnal stav utkání domácí hráč. V penaltovém rozstřelu byli šťastnější domácí. Bod z hřiště soupeře je velmi cenný. Pochvala celému týmu za nasazení a bojovnost. Sestava: Trochta, Klimek, Habanec, Tureček, Světlík, Zapletal, Ondroušek, Kušík, Krajcar, Sadil, Šindelek, Trenér: R. Ondroušek.                                                                                                                      
11. 4. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, muži A  5:1 (3:1), z PK Světlík     
Domácí nenechali nic náhodě a svůj první gól dali hned v úvodu hry, ve 3. minutě, a dva další vstřelili do 20. minuty.  Hosté snížili v 33. minutě po Světlíkově pokutovém kopu.  Po přestávce se bohužel obraz hry nezměnil. Domácí dál předváděli pěknou kombinační hru ve velké pohodě a hosté nedokázali najít recept na zvrácení nebo jen upravení výsledku. Jediným kladem utkání bylo překrásné, až letní počasí.
11. 4. Vlachovice – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 0:6,  branky: Franěk 3, Navrátil 2, Semaník

11. 4. Vachovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 1:8, branky: Schőwalder 2, Hošák 2, Ovčačík, Maťa 2, Kouřil

12. 4. Hlinsko pod Hostýnem – Bystřice pod Hostýnem, muži B 1:2, branky: Trnčík, Vašík

18. 4. Bystřice pod Hostýnem, muži A – Vsetín 0:4  (0:3)  
Naši hráči chtěli v domácím prostředí odčinit vysokou porážku z Luhačovic. Plán se ale začal bortit hned v úvodních pěti minutách, kdy se hosté po standardní situaci trefili poprvé. Hosté byli aktivnější po celý zápas, dostali nás pod tlak, a tím se začaly na naší straně kupit chyby, které hosté potrestali dvěma slepenými góly v 18. minutě a ve 20. minutě. Po delší odmlce nastoupil za náš tým bývalý hráč Bystřice M. Třasoň.
18. 4. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Velké Karlovice 18:0, branky: Navrátil 8, Franěk 3, Maťa 2, Žiška2, Kocman, Červinka, Semaník.
18. 4. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Velké Karlovice 4:0, branky: Dubák 2, Maťa, Kouřil

19. 4. Bystřice pod Hostýnem,  B – Míškovice 4:0, branky: Trnčík 2, Dluhoš, Hradil

Sledujte aktuální informace v klubové skřínce.                                                       

Alice Ottová



Design By Macik