Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



SVČ Včelín zve

Výtvarná soutěž: O nejkrásnější velikonoční vajíčko

SVČ Včelín vyhlašuje 3. ročník výtvarné soutěže pro děti z mateřských a základních škol, mládež i dospělé: „O nejkrásnější velikonoční vajíčko“. V první kategorii soutěží  děti z mateřských škol, ve druhé kategorii děti ze základních škol, ve třetí mládež a dospělí. Vajíčka mohou být nazdobena libovolnou výtvarnou technikou. Do soutěže může každý přihlásit celkem tři výrobky, a to do 15. 3. 2016. Vajíčka bude hodnotit veřejnost na velikonočním FARMÁŘSKÉM JARMARKU v sobotu 19. 3. 2016 na Masarykově náměstí v Bystřici pod Hostýnem. Oceněni budou tři nejlepší  z každé kategorie.   
 

Velikonoční výlet s programem

Středisko volného času Včelín pořádá ve čtvrtek 24. 3. 2016 o velikonočních prázdninách  celodenní výlet pro děti do Muzea Fr. Skopalíka v Záhlinicích s velikonočním programem. Sraz od 7.30 do 8.00 v SVČ Včelín, děti mohou přicházet už od 6.30. Návrat  v 15.35 na vlakové nádraží do Bystřice pod Hostýnem. S sebou: svačinu a pití v dobře uzavíratelné lahvi, špekáček a drobné kapesné dle uvážení rodičů. Oběd ve formě balíčku zajištěn. Co nás čeká?   Velikonoce na dědině, velikonoční dílničky, pletení pomlázek, výroba píšťalek, zdobení vajíček, tradiční velikonoční zvyky, opékání špekáčků, spousta zvířecích mláďátek na hanáckém dvorečku, prohlídka muzea.
Cena: 220 Kč (jízdné, vstup do muzea, materiál a suroviny do tvořivých dílniček, oběd ve formě balíčku, pedagogický dozor). Své děti můžete přihlásit do 20. 3. 2016.

Noc s Andersenem
Včelín pořádá 4. ročník celostátní akce NOC S ANDERSENEM. Uskuteční se v pátek 1. 4. 2016 od 18.00 hod. v SVČ Včelín. Přeneseme se do světa pohádek a pověstí a budeme si povídat, hrát, soutěžit a tvořit. Děti můžete přihlásit do 25. 3. 2016. Cena: 60 Kč. V ceně výtvarný materiál do tvořivých dílen, snídaně, odměny a pedagogický dozor. S sebou: karimatku, spacák, hygienické potřeby, pyžamo a večeři.



Design By Macik