Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Náš karneval

V únoru jsme pro žáky ZŠ praktické a ZŠ speciální v Bystřici pod Hostýnem uskutečnili již tradiční karneval. Děti se na tuto akci těší dlouho dopředu. Letošní maškarní proběhlo ve čtvrtek 18. 2. 2016. Po vyučování se děti převlékly do karnevalových kostýmů a odpoledne plné zábavy mohlo začít. Ve školní jídelně, která se proměnila v taneční parket, tančily princezny, lev, slepice, klaun, superman, myška Minnie, kovboj, šmoula, voják, zombie a další zajímavé masky.


Kromě tanečního dovádění si děti mohly vybojovat sladkou odměnu, a to hned ve čtyřech soutěžích. Vyhlášeny byly i tři nejkrásnější masky. Děti za ně obdržely diplomy a krásné dorty.  Napekla je paní asistentka Končitíková, za což jí děkujeme. Po celou dobu bylo pro všechny k dispozici občerstvení. Mile nás překvapila paní Šicová, která nás zásobila pitím a pochoutkami tak, že občerstvení bylo ještě bohatší.


Velmi oblíbenou součástí karnevalu je tombola. Děti s napětím vyčkávají, jestli budou mít štěstí a nějakou pěknou cenu získají. Díky štědrým darům sponzorů vyhrály v tombole opravdu všechny děti. Předáním všech pěkných cen náš karneval pro tento rok skončil a nezbývá nám, než se těšit na ten příští. Doufáme, že všichni jsou bohatší nejen o cenu z tomboly, ale také o nové dojmy a zážitky.


Závěrem chceme poděkovat ještě všem, kteří nám věnovali ceny do tomboly nebo jinak vypomohli s realizací karnevalu. BM Plus, BTK Obchodní centrum, Hostýnské papírny, JRP Mikulčák, Knihkupectví Marie Pospíšilová, KOVONAX, lékárna SALVIA, Matyska a. s., Nestlé Česko, Salvator, Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR. Děkujeme!

Mgr. Lenka Nelešovská, Bc. Marika Plesníková



Design By Macik