Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Naplánujte si prázdniny aneb Letní příměstské tábory SVČ Včelín

 

Letní příměstské tábory pro děti od 3 do 6 let

 

7. 7. a 8. 7. 2016    ŠIFRY MISTRA LEOPARDA I.                                  
Minitábor se zaměřením na různorodé zajímavosti týkající se šifrování, kódování a heslování v minulosti i dnes. Děti se mohou těšit na výlet s lovením kešek či  hledání pokladu. Naučí se orientovat v přírodě a mnoho dalšího.
Pro děti od 6 let. Cena: 480 Kč/2 dny, 260 Kč/den.
 
 11. 7.–15. 7. 2016    LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY S MIMONI                    
Chcete prožít podobnou atmosféru jako na olympiádě, pořádně si zasoutěžit a zařádit v tradičních i netradičních sportovních disciplínách, a ještě společně s mimoni? Právě pro takové nadšence je tu náš příměstský tábor, jehož mottem je: „Rychleji, výše, silněji – a hlavně zábavněji!“ Chybět nebude ani výlet a celotáborová hra.
 Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
 18. 7.–22. 7. 2016     IN-LINE KEMP                                             
Příměstský sportovní tábor naplněný hrami, legráckami a soutěžemi pro kluky a holky, kteří se chtějí naučit bruslit nebo se na bruslích zdokonalit a potrénovat, ale také  zažít bezva chvíle s kamarády. Těšit se můžete na návštěvu ramp a výlet spojený s bruslením.
Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
 25. 7.–29. 7. 2016    LET‘S DANCE ANEB OD FILMU K TANCI                 
Týden v rytmu filmů Let‘s dance a moderních tanečních stylů – street dance, hip hop, RnB, new style, zumba... Vyrobíme si i módní doplňky, šperky a různé dekorace do pokojíčku. Program si zpestříme zajímavými hrami a soutěžemi a vyrazíme i na celodenní výlet.
Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
8. 8.–12. 8. 2016  STROJ ČASU – záhadné cesty do minulosti a budoucnosti
Pevně se připoutejte, tři, dva, jedna – start! Vyrážíme nejprve do pravěku. Vyzkoušíme si život neandrtálců s lovením mamuta, rozděláváním ohně nebo tvořením jeskynních maleb. Ohřejeme se na slunci s Kleopatrou a rozluštíme egyptské hieroglyfy. Ve starověkém Řecku se podíváme za bohy na Olymp a poměříme své síly při sportovních hrách s Achillem a Herkulem. S králem Artušem a rytířem Lancelotem navštívíme středověk, posedíme s nimi u kulatého stolu a odhalíme jejich tajemství. Pak rychle do roku 1492 objevit s Kryštofem Kolumbem Ameriku a potkat se s indiány. A co takhle rovnou prozkoumat Měsíc? Pro stroj času žádný problém. Jsme v roce 1969 a ve stavu beztíže. Sice se tam tenkrát s mimozemšťany nepotkali, ale stroj času nám to setkání umožní. Budoucnost čeká...  Těšit se můžete i na další zajímavá témata, dobrodružnou celotáborovou hru a výlet.
 Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
15. 8.–19. 8. 2016   SPORTOVÁNÍ SE ZVÍŘÁTKY                               
Sportovní tábor si užijí všichni ti, kdo mají chuť sportovat, ale také mají rádi zvířátka a zvířecí rekordy. Program bude zaměřen na tradiční sporty, ale vyzkoušíme si i ty netradiční, jako discgolf, frisbee, baseball a jiné. Každý den nás budou provázet zvířátka, se kterými si porovnáme naše sportovní dovednosti a dozvíme se, v čem jsme lepší než oni a  naopak. Chybět nebude ani celotáborová hra a výlet.
Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
 22. 8.–26. 8. 2016      STAR WARS                                                           
Skrytá planeta naléhavě žádá o tvoji pomoc! Ano, potřebujeme právě tebe! V tomto kvadrantu jsme poslední akademií řádu JEDI. A věříme, že právě odtud a s tvojí pomocí povedeme vítězný boj a osvobodíme celou soustavu od stoupenců temnoty. Přidej se k mocným rytířům JEDI a staň se legendou, která zachrání Galaxii! Ať tě provází síla! Čeká nás spousta tematických her, soutěží i výlet.
 Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
22. 8.–26. 8. 2016    „IN“ HOLKY                                                       
Tuhle libovou akci nesmíš minout! Získej několik nových tipů na účesy, nauč se oblékat, absolvuj průpravu, jak správně chodit a vystupovat… Čeká tě program s vizážistkou a kadeřnicí, ale i zajímavé výtvarné, keramické a tvořivé dílny. Máš zájem si vyrobit krásné módní doplňky a šperky? A co třeba vylepšit skleničky nebo staré jednobarevné tričko? Pak je akce právě pro tebe a tvé kámošky. Čekají tě i různé tematické hry a výlet.
Pro děti od 6 let. Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.
 
29. 8. – 31. 8. 2016      ŠIFRY MISTRA LEOPARDA II.                            
Pokračování červencového minitábora. Tajemný mistr Leopardo nás znovu zasvětí do tajů šifrování, kódování a heslování v minulosti i dnes. Pro děti je připraven další výlet s lovením kešek, hledání pokladu aj.
Pro děti od 6 let. Cena: 720 Kč/3 dny, 260 Kč/den.
 
 
Letní příměstský tábor pro děti od 3 do 6 let
 
1. 8.–5. 8. 2016    ZÁHADY POHÁDKOVÉ ŘÍŠE
Vpusťte děti do pohádkového světa, kde budou odhalovat záhady, zahrají si na malé detektivy a seznámí se se spoustou pohádkových bytostí, které znají z vyprávění a pohádek! Čeká nás spousta her, tvořivé dílničky, hravá angličtina, výlet a celotáborová hra – vysvobození pohádkové říše.
Cena: 1.190 Kč/týden, 260 Kč/den.

Cena zahrnuje: pedagogický dozor, výtvarný materiál a suroviny do tvořivých dílen, obědy, nápoje, odměny a výdaje na celodenní výlet.
 
Program tábora: 8:00–16:00. Děti lze přivést již od 6:30 hod. Hlásit se můžete osobně v kanceláři SVČ Včelín, e-mailem na: svcvcelin@centrum.cz nebo telefonicky na tel. číslech: 731 162 816, 731 403 998. Přihláška ke stažení na www.svcvcelin.cz



Design By Macik