Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Zvýšení kvality řízení města Bystřice pod Hostýnem

Na základě žádosti o finanční podporu z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, byla z rozhodnutí Ministerstva vnitra ČR udělena městu Bystřice pod Hostýnem dotace na realizaci projektu s názvem: „Zvýšení kvality řízení města Bystřice pod Hostýnem“.

Hlavním cílem projektu je zavedení funkčního systému řízení, který prokazatelně podpoří zpětnou vazbu a umožní trvalé kontinuální zlepšování a zvýšení efektivity a kvality řízení města, zřízených organizací a založených společností a sjednotí jejich řídicí a kontrolní mechanismy. Hlavní inovativnost projektu spočívá v zavedení jednoho z nejmodernějších řídicích systémů – BSC systému řízení s využitím EFQM systému sebehodnocení, na základě nichž dosahují organizace významných výsledků v rámci nastavení procesu trvalého zlepšování.
Datum zahájení realizace projektu je 1. 7. 2010 a nejzazší datum ukončení realizace projektu je 30. 6. 2013. Bylo již vyhlášeno výběrové řízení na dodavatele služeb a zajištěna publicita a monitoring projektu. Mezi hlavní klíčové aktivity, které budou realizovány v průběhu celého zamýšleného období, patří především: „Vstupní analýza efektivity řízení a výkonnosti organizace“, „Aktualizace strategického plánu rozvoje“, „Implementace BSC systému řízení“, „Implementace projektového řízení“ a „Podpůrné vzdělávání pracovníků“. 
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. Projekt je spolufinancován městem Bystřice pod Hostýnem. 

Bc. Naděžda Klvaňová
projektová manažerka


Fotografie


Design By Macik