Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

                                                                                                                              

21. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži – Spytihněv 0:5 (0:1)
Už ve druhé minutě jsme inkasovali gól z kopaček velmi dobře hrajících hostů, dá se říct, že první půle patřila jen jim. My jsme od 30. minuty tlačili na soupeře, ale ve 32. minutě byl hrubým faulem stažen náš hráč Šenovský, který pak musel ze zápasu odstoupit. V druhé půli zápasu jsme museli čelit v 50. minutě pokutovému kopu, který hráč hostí proměnil a tím zvýšil skóre na 0:2. To mělo dopad na domácí mužstvo a do 5 minut jsme dostali 3 branky a po dalších dvou minutách čtvrtou. K dovršení brankového přídělu došlo v 61. minutě. Hrubá hra hostů pro nás znamenala vysokou prohru a zranění dvou hráčů z obrany. Tureček má zlomený kotník a Šenovský výron v kotníku.
21. 9. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Holešov 1:3, branka: Machala.
21. 9. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Holešov 3:3, branky: Franěk 2, Žiška.
21. 9. Bystřice pod Hostýnem, dorost – Dolní Němčí 1:5, branka: Trnčík.

28. 9. Bystřice pod Hostýnem, muži – Luhačovice 1:2 (0:1), branka: Šindelek.
Vzhledem ke zranění dvou hráčů z předešlého utkání a Matějkově neúčasti jsme nastoupili v kombinované sestavě. V první půli byla hra vyrovnaná a oba celky se snažily o útočný fotbal, a tak bylo rušno před oběma brankami. Luhačovice šly do vedení, ve 27. minutě se po rohovém kopu prosadil Bernátek. Na začátku druhé půle byl vyloučen hostující hráč a hosté se stáhli do obrany se záměrem udržet výsledek. V 76. minutě krásnou střelou z trestného kopu vyrovnal stav utkání Šindelek. O 4 minuty později ale vyšel hostům rychlý brejk a skóre se zvýšilo v jejich prospěch. Domácí přesto měli v závěru několik šancí, ale střely Kušíka, Dostála a Zapletala zůstaly nevyužity. Druhý domácí zápas, při němž jsme doma ztratili všechny body.  
                                                   
29. 9. Bystřice pod Hostýnem, dorost – Luhačovice 0:8

5. 10. Velké Karlovice – Bystřice pod Hostýnem, muži 0:0
K zápasu jsme odjeli bez pěti hráčů základní sestavy a se dvěma dorostenci na lavičce. Po 8 kolech byl náš soupeř na druhém místě tabulky a my na třetím, dal se tedy čekat těžký zápas. Prvních 20 minut hry ovládli domácí. Pak se ale hosté stále více dostávali do šancí a k přímému ohrožení domácí branky. Pro svalové zranění jsme museli už v první části hry střídat jednoho z dorostenců. Druhý poločas byl z obou stran velmi aktivní, šance střídala šanci. V 61. minutě měl domácí hráč 100% šanci na vstřelení gólu, ale ta zůstala nevyužita. Totéž se opakovalo na druhé straně. V 72. minutě trefil Krajcar břevno a 3 minuty na to vykopával z brankové čáry Suchánkovu střelu domácí hráč. Veliká pochvala za bojovný výkon celému týmu hrajícímu v takto okleštěné sestavě, za kvalitní výkon zvláště dorosteneckému brankáři Davidovi Konečnému a také dalšímu dorostenci Vašíkovi, který odehrál téměř celý zápas a vedl si velmi dobře.                                 

6. 10. Uherský Brod – Bystřice pod Hostýnem, dorost 15:0
6. 10. Velké Karlovice – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 2:2, branky:  Franěk, Žiška.  6.10. Velké Karlovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 1:17, branky Franěk 9, Nezhyba 4, Žiška 2, Hlava 2.

12.10. Bystřice pod Hostýnem, muži – Fryšták 2:1 (1:0), branky: Zámorský, Zapletal 
Náš soupeř, nováček krajského přeboru, postoupil do soutěže z 6. místa 1. A třídy, když nikdo neměl zájem do vyšší třídy postupovat. První půle zápasu byla vyrovnaná a na obou stranách byly gólové šance. První branka padla ve 32. minutě. Dorostenec Trnčík vystřelil na branku hostů prudkou střelu, kterou brankař hostí vyrazil, a odražená střela pak našla Zámorského. Ten pak bez velkých problémů otevřel skore. Ve druhé půli se hra zvedla na obou stranách, šance z naší strany měli Kušík a Trnčík. V 74. minutě se Kušík uplatnil jako nahrávač na gólovou akci, kterou pak zakončil Zapletal. V závěru panovala na obou stranách značná nervozita. Až dvě minuty před koncem utkání jsme inkasovali branku, když Trochta Lošákovu střelu neudržel a odražený míč se dostal k dobře postavenému Valáškovi.
Na to, že opět chyběli čtyři hráči základní sestavy, velmi dobrý zápas. Hlavně že body jsou doma.                                                                                                                         
12. 10. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Vlachovice 1:2, branky: Franěk 2.
12. 10. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Vlachovice 11:0, branky: Franěk 5, Nezhyba 3, Kotas, Žiška, Hlava.
13. 10. Bystřice pod Hostýnem, dorost – Holešov 3:4, branky:  Trnčík 2, Ludka.
I přes prohru konečně velmi kvalitní utkání s vedoucím celkem a v kompletní sestavě. Branku, která znamenala prohru, jsme dostali až v poslední minutě utkání. Výborný výkon všech. 

Alice Ottová                                           



Design By Macik