Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



ZPRÁVIČKY ZE VČELÍNA

Slavili jsme 2. narozeniny

V sobotu 16. listopadu se konala 2. narozeninová párty k otevření areálu SVČ Včelín v Bystřici pod Hostýnem. Jsme velmi potěšeni, že se hosté sešli v tak velkém počtu. Za účasti nového maskota Včelíka se kouzlilo, tančilo, soutěžilo, nafukovací balónky se proměňovaly ve zvířátka a meče. Dětem ale nejvíce zářila očka při bublinkové show, kdy létaly vzduchem bubliny velké i malé a někteří účastníci si sami vyzkoušeli, jaké to je, uprostřed takové obrovské bubliny stát. Na žádné správné oslavě nesmí chybět narozeninový dort – z toho našeho se včelkami nakonec nezbyl ani kousíček. Také narozeninových přáníček s básničkami se sešlo velké množství, ze všech jsme vylosovali jedno, které jsme odměnili. Malým autorům tímto mnohokrát děkujeme za jejich úsilí a všem účastníkům za to, že přijali pozvání na naši oslavu.

Pozvánka na vánoční zdobení stromečku pro zvířátka
SVČ Včelín zve všechny děti i rodiče na zimní dopoledne s myslivci. Sraz účastníků v neděli 22. 12. 2013 v 9.30 hod. v areálu SVČ Včelín. S sebou sušený chléb, mrkev, jablíčka navázaná na provázku, kukuřici a teplý čaj na zahřátí. Společně vyrazíme na Zábřeh, připraven je odborný výklad myslivců.


VŠEM DĚTEM I JEJICH RODIČŮM PŘEJEME PŘÍJEMNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ PLNÝCH POHODY A DO NOVÉHO ROKU HODNĚ ZDRAVÍ, ŠTĚSTÍ A LÁSKY. DĚKUJEME VÁM ZA DOSAVADNÍ PŘÍZEŇ A TĚŠÍME SE NA VÁS I V ROCE 2014!



Design By Macik