Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kulturisté v jarní sezoně

Na letošních jarních závodech v naturální kulturistice zastupoval TJ Zekon klub Bystřice pod Hostýnem velmi zkušený závodník Jindřich Nesrsta, za ženy v kategorii bikiny fitness poprvé a jistě ne naposled závodila Monika Tihlaříková.

Letošní závody začaly 7. června Mezinárodním mistrovstvím Slovenské republiky v městě Kolárovo. Jindřich Nesrsta obsadil páté místo v kategorii mužů do 180 cm. Monika Tihlaříková do finále nepostoupila, ač byla ve velmi skvělé formě. O týden později následovalo taktéž mezinárodní mistrovství České republiky, konané v Boby centru v Brně s názvem Sizeandsymmetry MMČR 2014. Jindřich dosáhl velmi krásného 2. místa. Monika Tihlaříková se opět do finále neprobojovala, přestože byla precizně připravená a vyrýsováná – pro kategorii bikiny to bylo zřejmě příliš.  Pokud zvolí jinou kategorii, na podzim získá jistě daleko lepší umístění.
Oběma našim závodníkům velmi děkujeme za propagaci čistého sportu pod hlavičkou bystřického Zekon klubu. Držíme palce při dalších soubojích, a  přejeme jim především pevné zdraví.
Eva Sikorová



Design By Macik