Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Házená

20. 2. Šumperk – TJ Bystřice pod Hostýnem, muži A 29:26 (16:11)
První zápas jarní části 1. ligy mužů odehráli naši házenkáři u vedoucího týmu. O výsledku zápasu se rozhodlo hned v první části hry, kdy exceloval Laštůvka, současný nejlepší střelec ligy. Ke zlepšení hry u našeho celku došlo v druhé půli, kdy se brankové manko začalo snižovat. V závěru zápasu ale zbytečné vylučování z naší strany znemožnilo odvézt si alespoň jeden bod. Domácí si výhru pohlídali. Nejvíce branek: Vacula 5, Dobeš 4, Žůrek 3.
Základní sestava pro jarní část: Cagášek – Bobál, Vacula, Juránek, J. a R. Tillerovi, Vaclach, Hradil, Ruber, Dobeš, Žůrek, Salvet, Samiec
Trenér: Bohumil Kolář

20. 2. Sokolnice – TJ Bystřice pod Hostýnem, dorost ml. 24:35 (11:20)
Od začátku měli naši dorostenci zápas ve své režii a nedali domácím šanci. Nejvíce branek: Doležel 15, Gabriž 6, Ryška, Horák, Marušák po 4.

27. 2. TJ Bystřice pod Hostýnem, dorost ml. – Napajedla 30:10 (16:5)
Další jednoznačné vítězství našeho dorostu. Nejvíce branek: Doležel 9, Gabriž 5, Ryška 5.

27. 2. TJ Bystřice pod Hostýnem, muži A – Jičín B 33:28 (20:15)
První domácí zápas po zimní přestávce jsme začali velmi dobře a celá první půle byla v naší režii. Druhou část zápasu jsme začali vlažně, pod dojmem vedení a převahy nad soupeřem. Hostující mladý tým vycítil šanci na zkorigování výsledku. Jen dobře, že se náš tým včas vzpamatoval a nenechal si vzít domácí vítězství. Pomohla jim k tomu slušně zaplněná hala (150 diváků). Nejvíce branek: Dobeš 11, Vacula 7, Tiller R. 4. Branku si také zapsal gólman Cagášek střelou přes celou palubovku – do sítě soupeře.

5. 3. Dvůr Králové – TJ Bystřice pod Hostýnem, muži A 26:28 (12:15)
Pro povinnou výhru jsme odjeli k poslednímu týmu v tabulce. První půle napovídala, že vše půjde dle plánu, dokázali jsme vést o 8 gólů. V druhé půli jsme udržovali vedení, ale přesto se domácím těsně před koncem zápasu podařilo vyrovnat na 26:26. Naši hráči zvýšili tlak a v dramatické koncovce dokázali vyhrát. Velmi dobrý výkon podal brankář Cagášek a pomohl tak k týmové výhře.
Nejvíce branek: R. Tiller 8., J. Tiller 6, Vacula, Dobeš po 5.

Alice Ottová



Design By Macik