Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Mladší přípravka na velkém předprázdninovém turnaji

První červnovou sobotu se uskutečnil v Olomouci na tréninkovém hřišti Androva sportovního areálu mezinárodní turnaj nejmenších fotbalistů – ročník narození 2005 a mladší. Samotné zahájení turnaje bylo pro většinu malých hráčů obrovským zážitkem. Organizátoři pro ně připravili slavnostní nástup na hlavní hřiště Androva stadionu před tribunu zaplněnou rodiči a dalšími diváky. Na hřiště pro „dospěláky“, kam nikdo nesmí ani špičkou kopačky šlápnout!


Celkem 20 týmů bylo rozděleno do 4 pětičlenných skupin, které byly na čtyřech hřištích odehrány dopoledne. Po obědové pauze se pak hrálo ve skupinách o konečné umístění. Nejlépe si v celém turnaji vedl domácí tým Sigma 1, který svůj domácí turnaj vyhrál.Tým FK Bystřice pod Hostýnem hrál od začátku až do samotného konce s nasazením a vypětím všech svých sil. Kluci „jedním slovem“ hráli úžasně. Někteří z těchto kluků trénují teprve deset měsíců, většina je ročník narození 2006, a už jsou partnery o rok starším spoluhráčům. V konečném „zúčtování“ jsme získali krásné 7. místo. Velká pochvala všem. Děkujeme organizátorům za krásné medaile z hlíny, které obdrželi všichni hráči – to se cení!


Děkujeme trenérům Romanu Hrdličkovi a Marku Hošťálkovi, všem zúčastněným maminkám – fanynkám a samozřejmě aktérům tohoto turnaje ve složení: Jakub Ondroušek, Mira Jakoubek, Tomáš Hošťálek, Matyáš Filip, Jirka Kouřil, Tomáš Csémi, Mates Biháry, Martin Novák, Erik Hrdlička, Adam Maťa, Tomáš Kotas a brankář Vojta Pavlík.
                                                                                                                                                                                    rodiče



Design By Macik