Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Tenisové naděje

Na jaře 2011 se podařilo mladším žákům Tenisového klubu Bystřice pod Hostýnem postoupit do vyšší soutěže z III. třídy DM do II. třídy BM, ve které se v roce 2012 utkali s ŽLTC Brno, TC BORS CLUB-STK Břeclav, TK Uherské Hradiště, LTC Hodonín, TK Fatra Napajedla, Sokol Lanžhot, TK Velké Bílovice. Výkonnostní rozdíl obou soutěží byl opravdu citelný a naše hráčky a hráči ze sebe museli vydat maximum, aby uspěli. V soutěži se nám podařilo udržet, což je příslibem do další sezony. Po letošním získávání zkušeností a pilné přípravě pod vedením trenéra Jaromíra Janečky doufám, že příští sezona bude ještě úspěšnější.
TK Bystřice pod Hostýnem v kategorii mladších žáků reprezentovali: Jiří Concepcion, Jan Herman, Matěj Vodák, Štěpán Frank, Filip Dostál, Nikol Krajcarová, Adriana Zelená, Anabela Petřeková (hostování).
Podrobné informace o výsledcích jednotlivých utkání a o ostatních věkových kategoriích reprezentujících TK Bystřice pod Hostýnem najdete na webu Českého tenisového svazu – www.cztenis.cz
            

Jiří Vodák, kapitán družstva



Design By Macik