Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Rodinné centrum KNOFLÍK otevírá o prázdninách

V pondělí 1. července 2013 pro vás bystřický Okrašlovací a zábavní spolek, o. s., otevřel nové Rodinné centrum KNOFLÍK, které bude sloužit jako místo setkávání rodičů pečujících o děti a jejich dětí. RC je určeno pro děti od 0 do 7 let.


Pro nejmenší bude k dispozici herna, kde si vaše ratolesti společně s vámi mohou začít zvykat na kolektiv jiných dětí. Pro děti předškolního věku bude nabízen program volnočasových aktivit. V nabídce je také služba pravidelného, ale i krátkodobého placeného hlídání, díky které si můžete vyřídit potřebné záležitosti na úřadech, u lékaře apod.


V návaznosti na roční období se budou v RC konat jednorázové tematické akce, např. karneval, Mikuláš, Vánoce, Velikonoce atd. Kromě toho pro vás budeme v průběhu celého roku organizovat přednášky, semináře a besedy na různá témata související s rodičovstvím (těhotenství, kojení, péče o novorozence, výživa kojenců a batolat, první pomoc v rodinách s dětmi, výchova atd.). K dispozici vám bude počítač s připojením na internet a tiskárna.
O prázdninách bude RC fungovat ve zkušebním provozu. Otevírací doba je pondělí – středa – pátek vždy od 8.00 do 12.00 hodin a od 14.00 do 17.00 hodin.


Veškeré informace o fungování rodinného centra a o cenách naleznete na www.ozs.cz/rodinne-centrum/. Kontaktní telefon je 775 690 937.


Rodinné centrum KNOFLÍK sídlí v budově ZŠ Bratrství ve školním bytě v přízemí. Vstup samostatnou brankou vedle školní zahrady. Přijďte se k nám podívat, dát si kávu, pohrát si a popovídat. Jste srdečně zváni!


Za tým RC KNOFLÍK Lenka Ostrolucká



Design By Macik