Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Na mistrovství jsme se neztratili

V sobotu 22. června 2013 se zúčastnil oddíl mladší přípravky FK Bystřice pod Hostýnem prestižního 1. ročníku mezinárodního mistrovství ČR ročníků 2006 v kopané, který se konal v Psárech u Prahy.


Turnaje se zúčastnilo celkem 16 vybraných týmů (vesměs prvoligových a ligových klubů), které byly rozděleny do čtyř skupin. Hrálo se systémem „každý s každým“. Po utkáních ve skupině skončili bystřičtí kluci po dvou porážkách (s Bohemians Praha 0:1 a pozdějším vítězem celého mistrovství Xaverovem 1:2) a jednom vítězství (Příbram 5:1) na 3. místě, a byli tak zařazeni do finálové skupiny, kde se bojovalo o 9.–16. místo. Po výborných výkonech, kdy postupně porazili Mladou Boleslav 5:1 Trenčín 1:0, Most 4:1, Jablonec 2:1, remizovali s Hradcem Králové 2:2 a prohráli se Slovanem Bratislava 2:5, obsadili nakonec krásné 10. místo.


V konkurenci věhlasných klubů se rozhodně neztratili a svým přístupem, bojovností a chutí do fotbalu by mohli jít příkladem, za což jim patří velká pochvala!  Děkujeme i zúčastněným rodičům za hlasité povzbuzování a pomoc při dopravě kluků a trenéru panu Hošťálkovi za zorganizování celé akce.
Mgr. Jiří Maťa



Design By Macik