Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Výtěžek 1. benefičního koncertu slouží klientům charity

V dubnu se konal 1. benefiční koncert PRO DOBROU VĚC v prostorách Základní umělecké školy v Bystřici pod Hostýnem. Díky skvělé myšlence kluků z kapely Kiks Brass se vybralo krásných 5.295 Kč.


Oblastní charita Bystřice pod Hostýnem využila peníze na zakoupení cvičebních pomůcek – žebřin a gymnastických míčů pro klienty Denního stacionáře pro seniory ve Chvalčově. Cvičení pomáhá našim klientům zlepšit fyzickou kondici a pohyblivost, rovnováhu, kvalitu spánku a zmírnit zdravotní potíže. Klienti přivítali novou neznámou možnost, jak si protáhnout tělo. Zprvu rozpačité výrazy se rychle změnily na úsměv a spokojenost.


Naše srdečné díky patří v první řadě skupině Kiks Brass za jejich vystoupení, za myšlenku uspořádat tento koncert ve prospěch potřebných, o které charita pečuje. Poděkování patří také řediteli ZUŠ Mgr. Petru Hlavizňovi za poskytnuté zázemí a realizaci celého koncertu. Děkujeme také všem přítomným, kteří přišli a svojí štědrostí pomohli zkvalitnit život těm, kteří jsou odkázáni na pomoc druhých. Děkujeme a těšíme se na další skvělé setkání.

Helena Janovská, Ludmila Kupková



Design By Macik