Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

19. 4. Baťov – Bystřice pod Hostýnem, dorost 4:1, branka: Hradil R.

20. 4. Juřinka – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 5:1, brank:a Franěk
20. 4. Juřinka – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 8:3 banky: Franěk 2, Kotas T.

20. 4. Boršice – Bystřice pod Hostýnem, muži 4:0 (1:0) 
Od úvodního hvizdu se hrálo ve vysokém tempu a oba celky hrály otevřený fotbal. Už v 10. minutě se domácí dostali do vedení a tento stav vydržel do poločasové přestávky. V 54. minutě  se domácím podařila krásná nechytatelná střela a bylo to 2:0. Domácí se tímto gólem uklidnili a předváděli pěkné kombinační akce. Naopak hosté se jen velmi těžce dostávali do blízkosti šestnáctky domácích. Po skrumáži v 64. minutě se lépe zorientovali domácí a přidali třetí branku. V samotném závěru po rohovém kopu domácích se ujala čtvrtá branka domácích, to ale už stál v brance Konečný střídající za brankaře Trochtu.

26. 4. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Horní Bečva 1:2, branka: Franěk       
26. 4. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Horní Bečva 1:2, branka: Křížek

26. 4. Bystřice pod Hostýnem, muži – Provodov 3:4 (1:1), branky: Krajcar, Zapletal, Sadil
Opět jsme nastoupili k zápasu oslabeni o tři hráče základní sestavy a brankáře Trochtu. Soupeř přijel s odhodláním oplatit nám podzimní porážku (7:1). Už ve 13. minutě jsme šli do vedení, když  Kušík přihrál nabíhajícímu Krajcarovi a ten zavěsil bezpečně míč do sítě. Hosté ale do poločasu stačili vyrovnat. Druhá půle už byla daleko dramatičtější a nebezpečné situace se odehrávaly u obou branek. Ve vedení se obě mužstva střídala v rychlém sledu. Vždy šli do vedení hosté, ale my jsme stačili vyrovnávat.  To se stalo i v 80. minutě, kdy krásná Sadilova střela z 20 metrů znamenala vyrovnání. Hosté bojovali do konce s nasazením všech sil, chtěli si odvézt vítězství. Nakonec v 87. minutě z trestného kopu vstřelili vítězný gól.

27. 4. Bystřice pod Hostýnem, dorost – Brumov 1:4, branka: Kocman

3. 5. Spytihněv – Bystřice pod Hostýnem, muži 1:0
Zápas hraný za velmi studeného a větrného počasí. Obě mužstva hrála pěkný kombinační fotbal s bojovností a rychlostí. Skvělé zákroky v brance předváděl náš brankář Trochta. Už po 30. minutě hry se ale zranil náš klíčový obránce Tureček, který ještě stačil předvést pár skvělých obranářských zákroků. Ve 32. minutě jsme měli šanci na gól ze Salajkovy hlavičky,  která jen těsně minula branku. Totéž se opakovalo ve 44. minutě. Domácí pak v druhé půli zvýšili aktivitu a po pěkné kombinační hře se s přispěním větru v 70. minutě dostal míč za Trochtova záda. Snaha hostů o vyrovnání vyzněla naprázno, obrana domácích byla pozorná.

3. 5. Holešov – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 3:0             
3. 5. Holešov – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 17:0

4. 5. Dolní Němčí – Bystřice pod Hostýnem, dorost 9:0

10. 5. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, muži 0:2 (0:0), branky: Krajcar , Šindelek
Po půl hodině hry se dostali hosté do gólové příležitosti, ale Krajcar neuspěl. V 54. minutě šel  sám na brankáře Kušík, ale domácí brankář tuto střelu kryl. V 78. minutě pak přišla ztráta míče v domácím týmu v půli hřiště, situace využil Krajcar po přihrávce Kušíka  a střela k pravé tyči znamenala vytoužený gól a uklidnění v mužstvu.  V nastaveném čase zaběhl zkušeně za obranu Šindelek a krásnou střelou pod břevno navýšil výhru hostů.  Pochvala za odvedený výkon celému mužstvu. Na trenérské lavičce sledoval zápas předseda oddílu R. Ondroušek.
10. 5. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, dorost 6:2, branky: Hradil
11. 5. Nedašov – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 1:1, branka: Machala P.           
11. 5. Nedašov – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 0:10

Alice Ottová



Design By Macik