Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Oddíl Rekreačních sportů hodnotil loňskou sezonu

Každoroční bilancování a zamýšlení se nejen nad uplynulou ale i nadcházející sezonou patří k základní činnosti nejrůznějších spolků, oddílů, klubů i společností a nejinak je tomu u našeho oddílu Rekreačních sportů.  
Výroční setkání je pro většinu našich členů společenskou událostí, při níž se nejen skládají účty a hodnotí, ale vášnivě se diskutuje o tom, co se podařilo, čeho se v nové sezoně vyvarovat a jak naši činnost obměnit nebo vylepšit. Nedílnou součástí setkání je vyhodnocení oblíbené celoroční soutěže o Sportovce roku. Letos však přibyly na programu schůze ještě další dva body, a to vyhlášení Sportovce desetiletí a přivítaní pana starosty Mgr. Zdeňka Pánka, který naše pozvání ochotně přijal.


O tom, že nás jeho přítomnost velmi potěšila, se mohl přesvědčit nejen z uvítacích slov, která přednesl starosta našeho oddílu David Šico, ale i z neformálních poděkování od jednotlivých členů.
V samotné hodnotící zprávě o činnosti našeho oddílu pak starosta oddílu ocenil nejen stabilní členskou základnu a bohatou sportovní aktivitu členů, ale i snahu zapojit do našich akcí rodinné příslušníky. Ke společnému bowlingu, setkání na Bedlině a oblíbenému výletu po vlastech českých (v loni to bylo do Kutné Hory) přibylo i plavání v Hranicích na Moravě.  


Mezi důležité body valné hromady patří i každoroční zpráva o zabezpečení a financování ploch, které ke své činnosti dvakrát týdně využíváme. Situace je každým rokem složitější, neboť zájem o jednotlivé areály stoupá a udržet si oblíbený termín začíná být opravdu problém. Zatím se nám to ale díky dlouhodobě nadstandardním vztahům s oddílem tenistů, ZŠ Bratrství, stolních tenistů a Sokola daří k naší spokojenosti.


A kdo získal pohár Sportovce roku? Ve dvanácti z třinácti turnajů, mezi které patří například cyklo-výjezd na Hostýn, v tenise, bowlingu, nohejbalu, stolním tenise, odbíjené, malé kopané a minigolfu nasbíral nejvíce bodů Pavel Dubčák. Ze svého vítězství a dekorování měl neskrývanou radost. Na druhém místě se umístil Jaromír Gába a na třetím Jiří Hrdlička, který jako jediný v uplynulé sezoně absolvoval všech třináct turnajů.     

Historicky první pohár Sportovce roku převzal před 10 lety MUDr Václav Němec. Od té doby si toto ocenění získalo mezi členy velkou prestiž, a tak se vedení oddílu rozhodlo vyhlásit i svého Sportovce desetiletí. Po velkém přepočtu výsledků převzal zlatou plaketu „Sportovce desetiletí“ z rukou našeho pana starosty Zdeňka Pánka trojnásobný vítěz poháru Jaromír Gába. Stříbrnou plaketu za druhé a třetí místo převzali Ing. Jaroslav Velička a Jaromír Dressner, na čtvrtém místě se umístil Jan Maťa.  Blahopřejeme!
ORS



Design By Macik