Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

25. 4. Bystřice pod Hostýnem, starší žáci – Zlín B 4:2, branky: Franěk 2, Navrátil
25. 4. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Zlín B 2:7, branky: Dubák 2
25. 4. Bystřice pod Hostýnem, muži – Baťov1:0 (0:0), branky: Klimek
Úvod zápasu byl vyrovnaný už ve 26. minutě odstoupil pro zranění Třasoň a střídající Sadil vzápětí nastřelil břevno soupeřovy branky. Další šance měli Habanec a Zapletal. V závěru první půle šel sám na Trochtu Pindryč, ale ani on neproměnil. Hra po přestávce byla málo kvalitní z obou stran, až v 76. minutě obrana hostů faulovala Šindelka a nařízený PK proměnil Klimek. V 83. minutě viděl druhou žlutou kartu hostující hráč a následně i červenou kartu. Dohrávalo se ve velmi nervózní atmosféře. Sestava: Trochta, Klimek, Dluhoš, Habanec, Tureček, Světlík, Zapletal, Kušík, Třasoň, Krajcar, Šindelek. Střídání: Sadil – Ondroušek D.
26. 4. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Prusinovice 2:3 (2:0), branky: Ondroušek, Hradil
1. 5. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Rajnochovice 7:0 (4:0), branky: Krajcar 2, Dluhoš 2, Krajcar T., Pálka, Tureček.
Za deštivého prvomájového počasí se dohrávalo odložené utkání, které mělo jednoznačný průběh. Sestava týmu: Konečný D. – Malík M., Olša M., Pálka, Tureček, Machala, Dluhoš, Pobořil, Hradil, Ondroušek, Krajcar D. – střídání Ondroušek S., Krajcar T.
2. 5. Chropyně – Bystřice pod Hostýnem, muži A 2:0 (1:0)
Už v 7. minutě jsme měli chybou domácích hráčů tři za sebou vzniklé šance na gól, ale domácí brankář vše zlikvidoval. Další šance jsme měli ve 20. minutě, ale opět vyšly naprázdno. Pak kopali domácí rohový kop a z něho se hlavou trefil domácí hráč. Domácí měli po celou první půli více ze hry a mírnou převahu. Po změně stran hosté přidali na aktivitě, ale domácí obrana je do větších šancí nepustila. Domácí předvedli v 71. minutě velmi pěknou akci, kterou opět hlavou dokončil domácí Stratil. Zvýšil tak na 2:0, což byl i konečný výsledek. Hosté se nadále snažili, ale v závěrečných minutách Krajcarova střela skončila v rukách domácího brankáře. Nepovedené utkání u papírově slabšího soupeře.
3. 5. Kostelec B – Bystřice pod Hostýnem, muži B 0:1, branka: Trnčík
3. 5. Valašské Klobouky – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 1:6, branky: Navrátil 6
3. 5. Valašské Klobouky – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 5:1, branky: Dubák  (dohrávané 14. kolo)
9. 5. Bystřice pod Hostýnem, muži – Vigantice 5:1 (3:1), branky: Šindelek 2, Habanec, Dluhoš, Ondroušek.
Od začátku zápasu domácí svého soupeře přehrávali a po 15 minutách hry bylo už skóre 3:0 pro domácí tým. Ve 30. minutě hosté brankou zkorigovali výsledek. Po přestávce mohli domácí výrazněji promluvit do výsledku, ale jasné gólové šance neproměnili Šindelek, Krajcar ani Zapletal. A hosté mohli poděkovat skvěle chytajícímu brankáři, že skóre nebylo vyšší. I náš brankář tým podržel několika skvělými zákroky. V úplném závěru měl na kopačkách gólovou šanci D. Ondroušek. Sestava: Trochta – Dluhoš, Klimek, Habanec, Pálka, Tureček, Světlík, Zapletal, Krajcar, Sadil, Šindelek, střídání – Ondroušek, Hradil, Machala P.

9. 5. Bystřice pod Hostýnem, starší – Hulín 14:1, branky: Navrátil 12, Franěk, Maťa
9. 5. Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci – Hulín 10:3, branky: Dubčák 3, Maťa 3, Hanslík, Kouřil, Ovčačík, Hradil.
10. 5. Bystřice pod Hostýnem, muži B – Martinice 8:1, branky: Ondroušek 2, Trnčík, Hradil, Machala, Pálka, Kušík, Vinklárek. Výsledek napovídá, že šlo o jednoznačnou převahu domácího týmu, o takzvanou hra na jednu branku. 
13. 5. Bystřice pod Hostýnem, muži – Fryšták 3:0 (1:0), branky: Šindelek, Krajcar, Zapletal.      V dohrávce odloženého kola se utkali ve středečním termínu dva sousedi v tabulce. Měl to být vyrovnaný zápas, ale převaha našeho týmu byla patrná od prvních minut. Tento zápas se nám velmi vydařil a všechny branky padly z velmi pohledných akcí. Výsledek odpovídá dění na hřišti, a tedy zasloužená výhra. I středeční návštěva diváků byla překvapivá.
16. 5. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, starší žáci 3:6, branky: Navrátil 5, Franěk
16. 5. Luhačovice – Bystřice pod Hostýnem, mladší žáci 3:6, branky: Schőnwalder 3, Hanslík, Kotas, Dubčák.
17. 5. Vizovice – Bystřice pod Hostýnem, muži A 1:1 (1:0), na PK 2:1, branka: Klimek Prvních 20 minut se nám vydařilo, měli jsme více ze hry, ale bohužel se nám nepodařilo dát gól. Pak se ale domácí stále více dostávali do hry a dovršením byl ve 45. minutě nařízen PK proti našemu týmu. Domácí ho proměnili a šlo se do šaten. Ve druhé půlce se hrálo z větší části na domácí branku a po 20 minutách hry byl i na domácí straně nařízen PK. Proměnil ho  Klimek. Nadále jsme měli jasnou převahu, ale skórovat se nám nepodařilo. Proto přišly na řadu PK a v nich byli úspěšnější domácí. Vezeme jen bod, papírově to měl být jasný zápas pro nás
18. 5. Ludslavice – Bystřice pod Hostýnem, muži B 2:1 (1:0), branka: Ondroušek.
Stále vedoucí celek Bystřice tentokrát nestačil na celek ze čtvrtého místa tabulky. Překvapivá prohra
Alice Ottová



Design By Macik