Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Kopaná

Hodnocení A týmu mužů v podzimní části KP – ročník 2015/2016
Po jarní části jsme byli nespokojeni s 8. místem v tabulce, po podzimní části tohoto ročníku je situace ještě horší. Konečné 11. místo a pouze 15 bodů, to neznamená nic jiného než problémy v mužstvu. Jediná změna nastala na postu trenéra. Po předsedovi fotbalového klubu R. Ondrouškovi převzal tým zkušený Marian Palát. Velkou slabinou týmu je malý počet vstřelených branek. Umíme si vypracovat brankové šance, ale na druhou stranu dostáváme laciné branky. Pokud nedojde ke změnám v týmu, neudržíme se. Nejlepším střelcem byl Habanec se třemi góly. Skóre je 14:25. Sestava podzimu: Konečný – Dluhoš, Klimek, Pálka, Šenovský, Tureček, Zapletal, Ondroušek, Šindelek, Kušík, Sadil, Habanec, Zámorský, Hradil, Krajcar T., Krajcar D., Vlasák, Kocman.

Hodnocení B týmu mužů v podzimní části 3. třídy A – ročník 2015/2016
Ve srovnání s loňskou sezonou jde o výkonnostní propad. Loňské umístění – 2. místo, úspěšnost 70 %. Letos po podzimní části 8. místo a jen 8 bodů, skóre 19:32 – úspěšnost pouze 30 %. Je to důsledek odstoupení zkušených hráčů, jako byl Olša, Hoštálek nebo Švrček, kteří se snažili předat své zkušenosti mladým a pomáhat jim. To velmi chybí. Rezerva B týmu je tak velmi oslabena. Také přístup k zápasům a přípravě je velmi špatný, a to platí pro oba týmy A i B. Tréninky absolvuje pouze polovina mužstva, což se zákonitě projeví v zápase.
Sestava B týmu: Konečný, Vlasák – Hradil, Kocman T., Zámorský, Kocman D., Ondroušek D., Ponížil, Tureček, Hrdlička, Pálka, Zemánek, Dluhoš, Trnčík, Krajcar T, Šico, Vinklárek, Vašík, Burda, L. Hradil, Kušík, Pobořil, Semaník, Šenovský.

Muži – příprava – jaro 2016
V lednu se mužstvo připravovalo na hřištích s umělým povrchem, a to v Lipníku, v Hranicích, v Rožnově a Valašském Meziříčí.

Los jarní části muži A – domácí zápasy
So 2. 4. v 15.30 Bystřice pod Hostýnem – Chropyně, 16. 4. v 16.30 Bystřice pod Hostýnem –Provodov, 30. 4. v 16.30 Bystřice pod Hostýnem – Napajedla, 21. 5. v 16.30 Bystřice pod Hostýnem – Morkovice, 4. 6. v 16.30 Bystřice pod Hostýnem – Luhačovice, 18. 6. v 16.30 Bystřice pod Hostýnem – Štítná nad Vláří

Jakékoliv změny v přípravných zápasech a aktuální informace sledujte ve vývěsní skříňce FK. 

Alice Ottová



Design By Macik