Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Nový kamerový systém zvýší bezpečnost

V závěru roku 2015 bylo na úřadovně Městské policie Bystřice pod Hostýnem obnoveno stávající zařízení kamerového dohlížecího systému, které bylo zřízeno v roce 2008 a jehož technické možnosti byly již zastaralé.


Nové zařízení vykazuje ve všech směrech lepší parametry. Nabízí vyšší kvalitu sledovaného obrazu v denní i noční době, možná délka záznamů stoupla z dosavadních 5 dnů na 50 dnů, rychlejší je vyhledávání, zpracovávání a ukládání záznamu. Pro zaměstnance provádějící dohledovou službu je zařízení také uživatelsky přijatelnější a sledování obrazu pohodlnější.  V prostoru Masarykova náměstí byly instalovány nové digitální kamery, které nahradily stávající kamery analogové a jsou propojeny s novým systémem. Jejich prostřednictvím je náměstí nepřetržitě monitorováno.  V roce 2016 plánuje město rozšířit kamerový systém do prostoru autobusového nádraží a do jeho okolí.


Kamerový systém podporovaný radou i zastupitelstvem města je jedním z prostředků prevence kriminality a přispívá ke zvýšení bezpečnosti v našem městě. 

str. Bc. Radek Sigmund



Design By Macik