Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Dětský den v Bílavsku

Sportovní občanské sdružení pod Chlumem uspořádalo v sobotu 9. 7. 2011 dětský den. Byla připravena velká lesní traťová soutěž, do které se zapojilo 27 dětí. Trať měla 10 stanovišť, u každého stála odpovědná osoba, která zadávala úkol. Nejtěžším úkolem bylo pro děti, podle jejich vyjádření, přenášení brambor pomocí hůlek z kbelíku do kbelíku. Tato soutěž trvala okolo dvou hodin. Každé dítě dostalo po soutěži dřevěnou pamětní medaili a hodnotné ceny, zakoupené z finanční podpory města Bystřice pod Hostýnem.


Dále byla pro děti nachystána projížďka na koni či poníku. Zájem měly nejen děti, ale i dospělí. Navíc byla možnost si prohlédnout dalších 150 koní (pod kapotou) staršího závodního auta. Nejvíc děti zaujala prohlídka hasičského auta a vlastnoruční obsluha vodního děla pod dohledem slavkovských dobrovolných hasičů. Ke všemu po celý den hrála hudba, která bavila jak děti, tak dospělé. Vše bylo zakončeno tombolou o 91 hodnotných  zajímavých cen.
Při teplém a slunečném počasí byl zajištěn dostatek občerstvení, které přišlo každému k chuti. Ve večerních hodinách propukla zábava pro dospělé a konaly se  sportovní turnaje. Děkujeme všem lidem, kteří pomohli tento dětský den uskutečnit a udělat ho zábavnějším.

                 

 Jaroslav Kotas



Design By Macik