Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Krásky i přátelé podpořili dobrou věc

První adventní neděli 30. 11. 2014 se uskutečnila tradiční charitativní módní přehlídka, kterou připravila Lenka Koláčková ve spolupráci se svou kamarádkou Dagmar Míčkovou. Výtěžek přehlídky byl věnován dětem ze ZŠ praktické a ZŠ speciální v Bystřici pod Hostýnem. Akce pro veřejnost se uskutečnila v sále Společenského domu Sušil. Jak již název napovídá, svět módy spojil své síly k podpoře dobré věci, ve snaze pomoci dětem plnit jejich sny.


Celá akce byla uskutečněna za podpory města Bystřice pod Hostýnem, za velké podpory starosty Zdeňka Pánka, ředitelky ZŠ praktické a ZŠ speciální Jaroslavy Bezděkové a za finančního přispění sponzorů.


Modelky, které se do akce zapojily, dělaly vše pro to, aby akce byla zdařilá. Publikum, v němž byly převážně dámy, ale také pánové, nešetřilo potleskem. Z hlediště se ozývala chvála. Líbily se všechny oděvy v jasných odstínech i tlumených barvách, barev se nikdo nebál. Doporučovaly jsme šátečky, šály, které model oživí. Celou módní přehlídku moderovala Lenka Koláčková, majitelka zdejšího obchodu s oděvy.


Všechny přítomné potěšili také hosté – Tomio Okamura, hudebníci O5 a Radeček. Speciálně děkujeme Pekařství Januš za dar škole v podobě koláčků a pečiva. Vyprodaný sál se mohl těšit i z bohaté nabídky bufetu a mimořádné nabídky mezinárodních koktejlů Mgr. Pohanky. Děkujeme všem přítomným i zúčastněným za podporu!!!
      

Mgr. Dagmar Míčková a pracovníci školy Pod Dubíčkem



Design By Macik