Archiv Zpravodaje

Prezentace na adrese www.mubph.cz slouží jako archiv a není od 31.12. 2016 aktualizována.

Aktuální prezentace Městského úřadu v Bystřici pod Hostýnem najdete na adrese www.bystriceph.cz



Z redakční pošty

Milý příspěvek obdržela redakce Zpravodaje na začátku roku z Centra pro seniory Zahrada od jeho spokojené obyvatelky Anny Máchové, která letos březnu oslaví své 103. narozeniny.

Dovolte mi, abych jménem svým i jménem všech stejně smýšlejících spolubydlících poděkovala všem zaměstnancům CPS Zahrada i jejich rodinám, a zejména pak ošetřujícímu personálu, který se o nás tak pečlivě stará, a popřála jim hodně zdraví a štěstí do nového roku. Jako andělé se sklánějí nad našimi postelemi, a to nejen jedenkrát denně, aby nás ošetřili, pomohli nám, potěšili. Za všechno úsilí musím rovněž vzdát dík paní Bc. Janě Světlíkové, která dělá vše pro to, aby tato péče byla co nejlepší. Musím poděkovat rovněž všem spolubydlícím, administrativním zaměstnancům, kuchařkám, vždy ochotným a úslužným údržbářům i uklízečkám, které se svědomitě starají o čistotu našeho bydlení.
Na konci této zdravice přeji všechno nejlepší, stálé zdraví a hlavně přehršel Božího požehnání naší milé, oblíbené a vstřícné paní ředitelce Mgr. Šárce Jelínkové i celé její rodině.

Nebojte se stáří
Když se stáří blíží/ samota nás tíží./ Zde v domově já i ty/ zaženeme trampoty,/ dobře se tu najíme, zacvičíme, zazpíváme/ a tak ten čas pomaloučku běží,/ a my jsme stále svěží.

Všem šťastnou cestu do roku 2016 přeje z celého srdce Anna Máchová.



Design By Macik